ερωτοσκόπιο 26/08 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

ερωτοσκόπιο 26/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Μπορείτε να μιλάτε όσο θέλετε για αυτό το θέμα, αλλά αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό (μπορεί να μπλέξετε σε προβλήματα αν μείνετε θυμωμένοι για πολύ). Αν έχετε νευριάσει με κάτι, μιλήστε. Συζητήστε το.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το σύμπαν σας στέλνει άφθονη έμπνευση. Ενθαρρύνετε τον/τη σύντροφό σας να σας κάνει παρέα στη δημιουργικότητά σας. Με λίγα χρώματα (ή πηλό ή οποιοδήποτε καλλιτεχικό μέσο) θα εμπνευστείτε κάτι που θα ομορφύνει τη σχέση σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Σκέφτεστε σοβαρά τι έρχεται στη συνέχεια για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας; Καλά κάνετε. Παρά ταύτα, μην προσκολληθείτε τόσο στα σχέδια που θα κάνετε ώστε να ξεχάσετε να απολαύσετε το παρόν.

Ζώδια Καρκίνος

Εάν δεν μπορείτε να αποδεχτείτε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι, και δεν μπορείτε να αγαπήσετε τον εαυτό σας άνευ όρων, ακόμη και τις δύσκολες μέρες, πώς θα μπορέσετε να το κάνετε για κάποιο άλλο άτομο; Ξεκινήστε να αγαπάτε τον εαυτό σας άμεσα!

ερωτοσκόπιο 26/08 Κυριακή ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μήπως μια συγκεκριμένη κατάσταση προκύπτει συνεχώς στη ζωή σας; Η κοσμική αλήθεια είναι ότι όσο πιο ενοχλητικό είναι το ζήτημα που ανακύπτει, τόσο μεγαλύτερο το μάθημα που θα πάρετε. Να έχετε υπομονή και να κοιτάτε και κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Ζώδια Παρθένος

Ανησυχείτε για κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη. Οι πιθανότητεςείναι ότι δε θα συμβεί ποτέ, αλλά ο χρόνος και η ενέργεια που ξοδεύετε με το να το σκέφτεστε, σας αποσπούν από άλλα πράγματα στη ζωή σας, όπως η σχέση σας.

Ζώδια Ζυγός

Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες και ανησυχίες για τη σχέση σας, απλά κρατήστε τις υπό έλεγχο. Μην προσπαθήσετε να τις ξεφορτωθείτε ή μην αγχωθείτε υπερβολικά για αυτές. Στο τέλος θα δείτε ότι θα εξαφανιστούν από μόνες τους.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Η παρατηρητικότητά σας είναι οξυμμένη τώρα – κανείς δεν μπορεί να βρει μια άκρη σε μια αδιέξοδη κατάσταση όπως εσείς. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα παρασυρθείτε. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Ζώδια Τοξότης

Είστε αρμόδιοι για κάτι και παρόλα αυτά ζητάτε συγγνώμη για την άποψή σας; Να είστε σαφείς σχετικά με αυτά που λέτε και θα γλιτώσετε τον εαυτό σας και τον/την αγαπημένο/η σας από το μπέρδεμα. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να κατανοήσετε εσείς οι ίδιοι για το τι θέλετε να επικοινωνήσετε.

ερωτοσκόπιο 26/08 Κυριακή ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε τόσο συνηθισμένοι να βρίσκεστε στο τιμόνι, που μερικές φορές κουράζεστε. Δεν είναι κακό να θέλετε ένα διάλειμμα πότε-πότε. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι θα θέλατε να αναλαμβάνουν κι εκείνοι τα ηνία μερικές φορές.

Ζώδια Υδροχόος

Κάποιοι πιστεύουν ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Άλλοι το αμφισβητούν. Ποια είναι η δική σας γνώμη επ’ αυτού; Μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση. Αποδεχτείτε τα πράγματα όπως έχουν αλλά κρατήστε και μια δόση σκεπτικισμού.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως αναρωτιέστε για το πώς φτάσατε από εδώ εκεί; Μάλλον, χάρη στον προγραμματισμό, στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του ενός στον άλλον όλα είναι εφικτά και τώρα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Συγχαρητήρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia