Ερωτοσκόπιο 26/11 Δευτέρα ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Ερωτοσκόπιο 26/11 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Μια συζήτηση με κάποιον φίλο για τη σχέση του μπορεί να αποδειχθεί εμψυχωτική.

Το να μαθαίνετε για τον τρόπο με τον οποίο τα καταφέρνουν οι άλλοι με τις σχέσεις τους θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα δικά σας προβλήματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας ανταποκρίνεται στην ανάγκη σας για λίγη έξτρα περιποίηση και τρυφερότητα σήμερα. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να περπατάτε χεράκι-χεράκι και να τους φιλάτε όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα θα χρειαστεί να φανείτε υπομονετικοί όταν η κατάσταση γίνει λίγο τρελή. Χαλαρώστε με τον/τη σύντροφό σας. Μην μαγειρέψετε – με λίγο φαγητό απέξω και αγκαλιές στον καναπέ θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προσεγγίσετε τον/τη σύντροφό σας και να του/της πείτε αυτή την τρελή ιδές που σας έχει καρφωθεί τον τελευταίο καιρό στο μυαλό. Ακόμη και αν φαίνεται απίθανο μπορεί τελικά να συμφωνήσουν να σας βοηθήσουν. Τολμήστε το!

Ωροσκόπιο Λέων

Είναι ωραίο να ξεκινάτε καινούργια πράγματα αλλά τώρα θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθείτε στο να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε ήδη αρχίσει. Συνεργαστείτε με τον/τη σύντροφό σας για να φέρετε εις πέρας μερικά σχέδια που έχετε εγκαταλείψει. Θα αισθανθείτε υπέροχα όταν θα τα διαγράφετε από τη λίστα σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μην υποτιμάτε την αξία μιας ειλικρινούς συζήτησης. Αν μοιραστείτε τις ανησυχίες και τις ελπίδες σας για το μέλλον, θα έρθετε πιο κοντά με τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί να έχετε περισσότερη αρμονία μεταξύ σας από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι σε ένταση σήμερα και μπορεί να χρειάζεστε επειγόντως έναν ώμο για να κλάψετε. Είναι καλό να ξέρετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα είναι πάντα εκεί για να σας υποστηρίξει. Μη φοβάστε να τους ζητήσετε λίγη επιπλέον συμπαράσταση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η σχέση μεταξύ σας είναι παθιασμένη. Λίγοι άνθρωποι βιώνουν την ένταση που έχετε εσείς οι δύο, οπότε να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό. Μην εκπλαγείτε αν κάποιοι φίλοι που ζηλεύουν την ευτυχία σας έρθουν να σας ζητήσουν συμβουλές.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο πιο ενοχλητικός σας φίλος ξαναχτυπά. Πραγματικά ξέρει πώς να σας σπάει τα νεύρα! Μοιραστείτε τον εκνευρισμό σας με τον/την αγαπημένο/η σας και αυτός/ή θα προσποιηθούν τους ενοχλητικούς σας φίλους για να γελάσετε. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από την ένταση και να ηρεμήσετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στηνεπαγγελματικήσας ζωή, οπότε είναι φυσικό να θέλετε το ίδιο και για την προσωπική σας ζωή. Έχετε ήδη βρει τον τέλειο σύντροφο, οπότε τώρα θα πρέπει να προσηλωθείτε στο πώς θα διατηρήσετε την ευτυχισμένησχέση σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα ανακύπτει κάποιο παλιό ζήτημα με τον/τη σύντροφό σας. Αποφασίστε να το συζητήσετε μαζί τους και να προσπαθήσετε να το επιλύσετε. Είναι δύσκολο να πάτε μπροστά αν μένετε κολλημένοι στο παρελθόν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα γραπτά μηνύματα έχουν πλάκα αλλά ίσως θα μπορούσατε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με πιο μόνιμο τρόπο. Δε χρειάζεται να τα κάνετε τατουάζ(παρόλο που είναι και αυτό μια επιλογή). Βρείτε μια όμορφη πένα και γράψτε τους ένα ερωτικό γράμμα. Τα λόγια σας θα αγγίξουν την καρδιά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia