Ερωτοσκόπιο 27/01 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Ερωτοσκόπιο 27/01 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Ξεφορτωθείτε ο,τιδήποτε τοξικό από τη σχέση σας. Τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ίσως ακολουθείτε κάποια βλαβερά πρότυπα συμπεριφοράς.

Εάν αναλάβετε δράση τώρα, θα καταφέρετε να σταματήσετε αυτή την κατάσταση όσο είναι νωρίς ακόμη.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εάν αυτό το ζήτημα συνεχίζει να σας απασχολεί, συνεχίστε να επιμένετε. Αν απλά γυρίσετε την πλάτη και φύγετε θα το μετανιώσετε, για να μην πούμε ότι θα θυμώσετε. Κάντε λίγο υπομονή – σύντομα θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Γιατί δεν γράφετε ένα γράμμα αντί για ένα ακόμη e-mail; Ή να κάνετε καντάδα αντί να στείλετε ένα γραπτό μήνυμα; Κάποιος άλλος μπορεί να δίσταζε να κάνει μια ασυνήθιστη χειρονομία, αλλά εσείς γνωρίζετε την επίδραση που μπορεί να έχει μια ειλικρινή και ξεχωριστή κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε — όλα θα πάνε καλά. Απλά να έχετε υπομονή για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Να έχετε πίστη στις ανώτερες δυνάμεις. Όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος εργάζονται σκληρά για να επιλύσουν το θέμα με τον καλύτερο τρόπο.

Ωροσκόπιο Λέων

Υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Σκεφτήκατε μήπως να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου μεγαλύτερου; Η άποψή του μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Οι εντάσεις με τον/τη σύντροφό σας μπορεί να γίνουν ανυπόφορες αν δεν αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Είναι λογικό να θυμώνετε αλλά βεβαιωθείτε ότι αντιδράτε με τον σωστό τρόπο.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε μια δική σας ρουτίνα με τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά εξίσου υπέροχο είναι να κάνετε κάτι με τους φίλους σας ή μόνοι σας πότε-πότε. Έτσι, όταν θα δείτε πάλι ο ένας τον άλλον, θα εκτιμήσετε αυτό που έχετε εκ νέου.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Για να ζείτε καλά δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδεύετε άπειρα χρήματα (αν και κάτι τέτοιο έχει πλάκα). Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους η φαντασία μπορεί να αντισταθμίσει τα χρήματα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ένα κομμάτι σας θέλει να βιαστείτε. Βασικά όλος σας ο εαυτός θέλει να βιαστείτε. Απολαύστε τη στιγμή. Αν βιαστείτε απλά θα περάσετε από τις καλές στιγμές που σας επιφυλάσσει το μέλλον πιο γρήγορα και ποιος το θέλει αυτό; Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας!

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μια σχέση μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις, και αν είστε ανοιχτόμυαλοι, μπορεί να είναι υπέροχες. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Και οι δύο θα πρέπει να εξετάσετε τη στάση σας απέναντι στον έρωτα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Πώς μπορείτε να ξέρετε τι γεύση έχει το γλυκό αν δεν έχετε δοκιμάσει κάτι πικρό; Αυτό είναι που κάνει αυτή τη στιγμή τόσο ξεχωριστή για εσάς τους δύο. Έχετε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, οπότε απολαύστε αυτό που έχετε τώρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα είναι πιο εύκολο να πιέσετε τον εαυτό σας πέρα ​​από τα όριά σας, ειδικά όταν καταλαβαίνετε ότι αυτά τα όρια σας έχουν επιβληθεί. Απλά να θυμάστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να μη βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA