Ερωτοσκόπιο 27/02 Τετάρτη ωροσκόπιο

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο 27/02 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Κάθε σχέση αντιμετωπίζει ατυχίες και αναποδιές. Ευτυχώς, η δική σας σχέση μετά από κάθε ατυχία ανακάμπτει. Και οι δύο έχετε συναισθηματικές πληγές – και τι με αυτό; Με τον καιρό θα τις θεραπεύσετε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Το να σκέφτεστε υπερβολικά την κατάσταση θα μπορούσε να μπερδέψει περισσότερο εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείτε να πάρετε τώρα μια απόφαση. Χρειάζεστε και άλλες βασικές πληροφορίες ακόμη.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας είναι ότι μπορείτε να κάνετε πλάκα με θέματα που όλοι θεωρούν σοβαρά. Ο/Η αγαπημένος/η σας λατρεύει το γεγονός ότι μπορείτε να διαλύσετε μια πομπώδη ατμόσφαιρα με δυο-τρεις προσεκτικά επιλεγμένες κουβέντες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το να ζητάτε βοήθεια δεν σας κάνει αδύναμους – σας κάνει να φαίνεστε έξυπνοι. Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει πολλές συμβουλές για εσάς , αλλά δεν θέλει να ανακατευτεί. Ήρθε η ώρα να τους ζητήσετε μερικές συμβουλές, κόλπα και ιδέες.

Ωροσκόπιο Λέων

Εσείς αστειευόσασταν αλλά φαίνεται ότι ο/η αγαπημένο/η σας το πήρε στα σοβαρά! Μόλις καταλάβετε και οι δύο τι πραγματικά συμβαίνει, θα το βρείτε εξίσου διασκεδαστικό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μόλις αναδιατυπώσετε το θέμα, θα διαπιστώσετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας δεν αντιδρά τόσο αρνητικά στην πρότασή σας. Δεν χρειάζεται καν να καταφύγετε σε ένα μικρό αθώο ψέμα. Αρκεί να αλλάξετε τον τόνο της φωνής σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σκεφτήκατε ότι μια υποχρέωση που αναλάβατε θα ήταν εύκολη, αλλά τώρα έχετε μπλέξει. Ζητήστε βοήθεια από τον/τη σύντροφό σας. Δύο μυαλά σκέφτονται καλύτερα από ένα. Καλό θα ήταν να παραμείνετε στα τρέχοντα έργα –αφήστε τα φιλόδοξα σχέδια για αργότερα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Τα όρια μπορεί να είναι θαυμάσια. Ωστόσο, όταν αρχίζουν να γίνονται πολύ περιοριστικά – όπως ένα στενό πουκάμισο που θα έπρεπε να είχατε πετάξει χρόνια πριν – ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τι όρια έχετε θέσει εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ένα κομμάτι του εαυτού σας θέλει να εκφράσει τις απαιτήσεις του. Το άλλο θέλει απλά να διατηρήσει την ηρεμία στη σχέση σας. Ποιο θα επικρατήσει τελικά; Ειλικρινά, ίσως θα έπρεπε να συνδυάσετε και τα δύο. Ποιος λέει ότι δεν υπάρχει τρόπος να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές του εαυτού σας;

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Πιστεύετε πραγματικά όσα λέτε ή απλά προσπαθείτε να δώσετε στο/στη σύντροφό σας αυτό που νομίζετε ότι χρειάζονται; Εάν είναι το δεύτερο, επανεξετάστε τι κάνετε. Μπορεί να τους δίνετε ψεύτικες εντυπώσεις.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η αποδοχή μιας καινούργιας εξέλιξης είναι μια διαδικασία που γίνεται σιγά-σιγά, οπότε μην ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας ή στον/στην αγαπημένο/η σας. Κάντε μικρά βήματα κάθε φορά αντί να προσπαθείτε να το δεχτείτε όλο με τη μία.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Υπάρχουν στιγμές που εσείς οι δύο θα πρέπει να δουλέψετε για τη σχέση σας και άλλες που απλά πρέπει να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Η σημερινή μέρα περιέχει και τα δύο – στην αρχή ξεκινάει με δουλειά και συνεχίζει με διασκέδαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA