ερωτοσκόπιο 27/03 Τρίτη ωροσκόπιο

g-spot-zwdio

ερωτοσκόπιο 27/03 Τρίτη ωροσκόπιο

ωροσκόπιο Ζώδια Κριός

Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο εσείς οι δύο σχετίζεστε με τα υπάρχοντά σας. Δε χρειάζεται να είναι κάτι επαναστατικό – μια απλή προσαρμογή μπορεί να φέρει μεγαλύτερη χαρά στη σχέση σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η έντονη ερωτική σας ενέργεια θα ξετρελάνει τον/την σύντροφό σας αν δεν είναι προσεκτικός/προσεκτική. Είναι μια καλή στιγμή για να περάσετε χρόνο μαζί. Φροντίστε ο ένας τον άλλον και απολαύστε τη συντροφιά τους.

Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά από τα αποθέματα ηρεμίας που έχετε προκειμένου να καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα με την σημερινή περίεργη κατάσταση. Ευτυχώς, θα έχετε τη δυνατότητα να καταφύγετε σε λίγες ήρεμες στιγμές με τον σύντροφό σας αργότερα μέσα στη μέρα.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή βραδιά είναι τέλεια για να διοργανώσετε μια μικρή συγκέντρωση – ίσως απλά να καλέσετε άλλο ένα ζευγάρι. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα διπλό ραντεβού ή κάποια άλλη κοινωνική δραστηριότητα, οπότε βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δείτε τι θα συμβεί.

taro-zodia-76

ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο

Ζώδια Λέων

Ακόμη και αν δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του συντρόφου σας, δεν υπάρχει πρόβλημα για κανέναν από τους δύο. Οι προσδοκίες σε μια σχέση μπορεί να είναι πολύ περίεργο ζήτημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε και να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει.

Ζώδια Παρθένος

Η ζωή είναι ωραία, παράξενη και υπέροχη για εσάς τους δύο τώρα, και αισθάνεστε προσγειωμένοι και βαθιά φιλοσοφημένοι. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μεγάλες, ευρείας γκάμας συζητήσεις.

Ζώδια Ζυγός

Κάντε ένα διάλειμμα από τις συνηθισμένες, καθημερινές σας δραστηριότητες για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας – η ζωή σας θα γίνει πιο όμορφη αν μείνετε λίγο μόνοι.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Παρόλο που η ζωή σας είναι όμορφη, πάντα μπορεί να γίνει ομορφότερη. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα που χρειάζονται βελτίωση και θα μπορούσατε να τα επεξεργαστείτε με τον σύντροφό σας, οπότε γιατί δεν ξεκινάτε μια σχετική συζήτηση άμεσα;

Ζώδια Τοξότης

Μην ανησυχείτε πολύ για την ευρύτερη εικόνα τώρα. Σκέφτεστε βραχυπρόθεσμα και αυτό είναι καλό. Οι λεπτομέρειες της ζωής και της σχέσης σας έχουν μεγαλύτερη σημασία από το που θα οδηγηθείτε στο μέλλον.

zwdia-zodia-astrologia-65

ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας. Η ερωτική σας ενέργεια είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και μπορείτε να επανασυνδεθείτε με έναν τρόπο που θα κάνει τη ζωή ακόμη ομορφότερη και για τους δυο σας.

Ζώδια Υδροχόος

Το φορτίο κάποιου θα μοιάζει πιο βαρύ από ό,τι συνήθως σήμερα. Η συναισθηματική σας δυσκαμψία θα σας κάνει να αισθάνεστε σαν να κάνετε βήματα προς τα πίσω. Μερικές φορές βέβαια αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή την περίοδο τα ερωτικά σας ένστικτα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά, οπότε βρείτε έναν τρόπο για να δείξετε στον/στην σύντροφό σας πόσο τον/την νοιάζεστε. Η δημιουργική σας ενέργεια θα σας βοηθήσει να τον/την μαγέψετε και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44