Ερωτοσκόπιο 27/04 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

Ερωτοσκόπιο 27/04 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας θα σας κάνει έκπληξη προτείνοντάς σας να πάτε σε ένα καινούργιο εστιατόριο. Φανείτε περιπετειώδεις και συμφωνήστε ακόμη και αν φοβάστε ότι μπορεί να μην σας αρέσει. Πού ξέρετε; Μπορεί να βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας στέκι.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Τις επόμενες μέρες μπορεί να βλέπετε ιδιαίτερα ζωντανά όνειρα. Ίσως το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας δώσει κάποιες ενδείξεις για ένα θέμα που αντιμετωπίζετε με τον/τη σύντροφό σας. Μην βιαστείτε να τα απορρίψετε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Εάν θέλετε ο / η σύντροφός σας να κάνει κάποιες αλλαγές, λάβετε υπόψη σας ότι η γκρίνια δεν είναι η προσέγγιση που πρέπει να ακολουθήσετε. Κάντε τις προτάσεις σας και, στη συνέχεια, δώστε τους χρόνο για να τις επεξεργαστούν. Και να θυμάστε ότι οι αλλαγές δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα η ενέργεια σας δεν είναι στα πάνω της. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι χρειάζεστε να μείνετε λίγο μόνοι σας και περάστε μια ήσυχη βραδιά. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο, ανάψτε μερικά κεριά και ξεχάστε ό,τι σας απασχολεί. Σύντομα θα επανέρθετε στα φυσιολογικά σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας ψάχνοντας για καλές ταξιδιωτικές προσφορές, γιατί τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια απόδραση με τον/την αγαπημένο/η σας. Σχεδιάστε ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ρομαντικό πανδοχείο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Συχνά αισθάνεστε δέσμιοι του καθήκοντος – στη δουλειά σας, στην οικογένειά σας, στη σχέση σας. Σήμερα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι που είναι μόνο για εσάς. Αν φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας θα σας κάνει πολύ καλό.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν είχατε σκοπό να αναφέρετε ένα λεπτό ζήτημα στον/στην αγαπημένο/η σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε θετική ανταπόκριση. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να χρειαστεί μερικές μέρες για να το επεξεργαστεί αλλά στο τέλος θα ενδώσει.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν έχετε ανάγκη από συμβουλές για τη σχέση σας, απευθυνθείτε σε κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας. Δεν είναι τόσο τρελό όσο ακούγεται. Έχουν βιώσει μια ζωή γεμάτη σχέσεις και μπορούν να σας προσφέρουν μερικές πολύ καλές ιδέες για τη δική σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορείτε να μάθετε για τον/την αγαπημένο/η σας – σε πνευματικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο. Όσο είστε μαζί, θα συνεχίσετε να κάνετε νέες ανακαλύψεις τόσο για τον εαυτό σας όσο και ο ένας για τον άλλον.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Έχετε μεγάλα σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνεται να κινούνται τόσο αργά! Σκεφτείτε την ευρύτερη εικόνα και μην ανησυχείτε τόσο πολύ για την καθημερινή πρόοδο. Σύντομα θα φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Απολαμβάνετε τη συντροφιά ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και αξίες σας. Αυτό περιλαμβάνει φυσικά και τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά γιατί να μην ανοίξετε λίγο τον κοινωνικό σας κύκλο; Βρείτε μια λέσχη ή μια ομάδα, όπου μπορείτε να συναντήσετε κάποια άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μπορεί να χρειαστεί να τηλεφωνήσετε στον/στην αγαπημένο/η σας για να σας ενθαρρύνει με τα λόγια του, ώστε να καταφέρετε να περάσετε αυτή τη δύσκολη μέρα. Έχετε διαφωνίες με το αφεντικό σας και αυτή η κατάσταση σας στρεσάρει. Ευτυχώς, μόνο και μόνο που θα ακούσετε τη φωνή του/της αγαπημένου/ης σας θα πάρετε κουράγιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw