Ερωτοσκόπιο 27/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 27/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Τα άστρα ρίχνουν προβολείς σε ιδιαίτερα ταλέντα που μόνο εσείς κατέχετε και μόνο ο/η αγαπημένος/η σας γνωρίζει. Φυσικά, όλα είναι μέρος της ευρύτερης εικόνας. Αλλά και πάλι δεν είναι κακό να καλλιεργήσετε τα φυσικά σας χαρίσματα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Θυμάστε αυτό το πράγμα για το οποίο παραπονιέστε συνεχώς εσείς και ο/η σύντροφός σας αλλά κανένας από τους δύο δεν αντιμετωπίζει ευθέως; Λοιπόν, ήρθε η ώρα να το τακτοποιήσετε. Θα τα πάτε μια χαρά – και μόλις βγει από τη μέση, θα αισθανθείτε μια απίστευτη ανακούφιση.

Ζώδια Δίδυμοι

Η κατανόηση του/της συντρόφου σας είναι το κλειδί για να περάσετε αποτελεσματικά το μήνυμα που θέλετε. Οπότε πάρτε χρόνο για να οργανώσετε τη στρατηγική σας πριν ξεκινήσετε να παρουσιάζετε αυτό που θέλετε. Αυτή η επιπλέον φροντίδα θα αποδώσει όταν θα δείτε τα αποτελέσματα.

Ζώδια Καρκίνος

Το να παίζετε θάρρος η αλήθεια είναι λίγο παιδαριώδες. Ωστόσο, το να υπερβείτε τους φόβους σας είναι ο πιο παραγωγικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις. Κρατηθείτε έξω από τα προβλήματα επιλέγοντας να μαθαίνετε από τις εμπειρίες σας.

Ερωτοσκόπιο 27/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Ο χρόνος αλλάζει τις σχέσεις. Ωστόσο, μερικές φορές ο χρόνος χρειάζεται λίγη προσπάθεια και από εσάς. Αν εσείς θέλετε κάτι διαφορετικό, προχωρήστε και αλλάξτε το μόνοι σας. Θα ικανοποιηθείτε από το αποτέλεσμα.

Ζώδια Παρθένος

Είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με μια παλιά, λίγο αλλόκοτη ιδέα που είχατε απωθήσει. Δεν ήταν κάτι ανόητο – απλά ήταν κάτι μπροστά από την εποχή του. Σκεφτείτε τρόπους για να την κάνετε να λειτουργήσει. Έχετε και οι δύο έμπνευση σήμερα.

Ζώδια Ζυγός

Αν κάνετε κάτι να φαίνεται σωστό δε σημαίνει ότι το διορθώσατε κιόλας. Είναι σημαντικό να εξετάζετε τις βαθύτερες αιτίες πριν βρείτε κάποια λύση, διαφορετικά το μόνο που θα κάνετε θα είναι ένα μπάλωμα. Εσείς θέλετε να το επιδιορθώσετε απόλυτα.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Οι σταθερές βάσεις δεν εμφανίζονται μαγικά σε μια σχέση – πρέπει να χτιστούν μέρα με τη μέρα. Και είναι αυτή η καθημερινότητα που βοηθάει στην οικοδόμησή τους. Ακόμη και οι πιο ασήμαντες αλληλεπιδράσεις σας είναι κομμάτια αυτού του οικοδομήματος.

Ζώδια Τοξότης

Προσπαθείτε πολύ να μην μπλέκεστε στα πόδια του/της συντρόφου σας αλλά αρχίζετε να κουράζεστε. Οπότε σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε και τον καλύτερο τρόπο για να το πείτε. Και μετά μιλήστε.

Ερωτοσκόπιο 27/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Το ένστικτό σας σάς στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για κάτι που μόλις πρότεινε ο/η σύντροφός σας. Οπότε τώρα τι κάνετε; Διανοητικά είστε σύμφωνοι αλλά κάτι σχετικά με αυτό δεν σας πάει καλά – ακόμη.

Ζώδια Υδροχόος

Δεν μπορείτε να παίρνετε προσωπικά ό,τι λέει ο/η σύντροφος σας – ακόμη και όταν απευθύνεται εσάς. Η αλήθεια είναι ο καθένας από εμάς έχει πληθώρα ρόλων. Να είστε εκεί για αυτούς, αλλά να μην ξεχνάτε παράλληλα να υποστηρίζετε τον εαυτό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθείτε να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο σας να αντιμετωπίσει μια κατάσταση ή ελπίζετε μέσα σας ότι αν αντισταθείτε θα καταφέρετε να περάσει το δικό σας; Αν συμβαίνει το δεύτερο, σκεφτείτε το λίγο περισσότερο. Αυτό το οποίο περιμένετε μπορεί τελικά να αποδειχθεί ασήμαντο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia