Ερωτοσκόπιο 27/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

Ερωτοσκόπιο 27/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας με ένα πιεστικό ζήτημα ή με κάποιο πρόβλημα για το οποίο χρειάζονται ένα χεράκι.

Βοηθήστε χωρίς να ζητήσετε ανταμοιβή ή κάποια χάρη σε αντάλλαγμα. Η ανιδιοτέλεια θα σας πάει μπροστά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν εσείς και ο/η αγαπημένος σας δε συμφωνείτε σε τίποτα τον τελευταίο καιρό, ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν με τα προβλήματα της σχέσης σας δίνοντας σας δοκιμασμένες και πραγματικές προτάσεις.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην παρεξηγείτε την έλλειψη επικοινωνίας εκ μέρους του/της συντρόφου σας ως σημάδι για το χειρότερο. Εσείς μπορεί να έχετε ελεύθερο χρόνο για να στέλνετε μηνύματα και e-mails αλλά ο/η σύντροφός σας να πήζει στη δουλειά. Η σιωπή τους μπορεί να μην σημαίνει τίποτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον/την σύντροφό σας και να το ξέρετε με βεβαιότητα. Αντί να μαντεύετε, απλά ρωτήστε τους. Τώρα η ευθεία προσέγγιση θα λειτουργήσει καλύτερα.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορεί η σεμνότητα να είναι το πρέπον, αλλά κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και υπερηφανευτείτε για τα πρόσφατα επιτεύγματα σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα χαρεί να σας βοηθήσει να το γιορτάσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να μην είναι τόσο παραγωγική όσο συνήθως. Γιατί λοιπόν να μην διασκεδάσετε λίγο; Στείλτε με e-mail στον/στη σύντροφό σας μερικές ψυχαγωγικές ιστοσελίδες και κάντε ένα κουίζ σχέσεων για να δείτε πώς τα πάτε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είναι εύκολο να απογοητευτείτε από τα απροσδόκητα εμπόδια του έρωτα. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να έχετε άσχημες εμπειρίες για να εκτιμήσετε τις καλές. Κρατηθείτε γερά και απολαύστε τη διαδρομή.

zodia-543

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Τα όνειρα αποκαλύπτουν κρυμμένες ανησυχίες για τη σχέση σας. Κρατήστε ένα ημερολόγιο δίπλα στο κρεβάτι σας για να σημειώνετε ό,τι θυμάστε, και μετά ψάξτε το στο διαδίκτυο για περαιτέρω ενδοσκόπηση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Όταν η σημερινή ημέρα μοιάζει γεμάτη συγκρούσεις, ακούστε τους άλλους να αναπολούν το παρελθόν. Οι ιστορίες αγάπης από μια παλιά εποχή εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματα της σχέσης σας σήμερα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η διαισθητική σας φύση σώζει την ημέρα. Οι αντιλήψεις ποικίλλουν από άτομο σε άτομο αλλά εσείς μπορείτε αυτόματα να διακρίνετε τις ανάγκες του καθενός, ειδικά του/της αγαπημένου/ης σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την ικανότητα.

tarw-zwdia

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Οι προθεσμίες που έχετε μπροστά σας σας έχουν αφήσει με ελάχιστο ενθουσιασμό για να ολοκληρώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας δελεάσει με έναν ακαταμάχητο περισπασμό. Είστε σε καλό δρόμο! Θα σας μείνει άφθονος χρόνος για να διασκεδάσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το ημερολόγιο σας αρχίζει να μοιάζει με βιογραφία του/της συντρόφου σας; Μετρήστε τον αριθμό των καταχωρήσεων στις οποίες αναφέρετε τον/τη σύντροφό σας. Τώρα ήρθε η στιγμή να γίνετε εσείς ο πρωταγωνιστής της ιστορίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76