Ερωτοσκόπιο 27/11 Τρίτη ωροσκόπιο

apostasi-sti-sxesi

Ερωτοσκόπιο 27/11 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Δεν έχετε κάνει σχέδια για σήμερα το απόγευμα; Γιατί δεν κάνετε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας με ένα πικνίκ στο πάρκο;

Βάλτε σε ένα καλάθι τα αγαπημένα σας σνακ, πάρτε μαζί σας και ένα βιβλίο ποίησης και βγείτε έξω να χαρείτε τον καθαρό αέρα. Αν βρέξει μεταφέρετε τη γιορτή στο σαλόνι σας!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εισέρχεστε σε μια μεταβατική περίοδο, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Όπως μεγαλώνετε και εξελίσσεστε εσείς, το ίδιο συμβαίνει και στη σχέση σας. Κάτι νέο και συναρπαστικό φαίνεται στον ορίζοντα και θα χαρείτε και οι δύο με τα αποτελέσματα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είστε τόσο χαρούμενοι με την ερωτική σας ζωή που θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά σας με όλο τον κόσμο! Αν οι φίλοι σας έχουν όρεξη (βεβαιωθείτε ότι θα τους ρωτήσετε πρώτα!) γιατί δεν τους κανονίζετε κάποια ραντεβού στα τυφλά; Μπορεί η δική σας καλή τύχη να είναι κολλητική!

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μην αφήσετε ένα αυθόρμητο σχόλιο του/της συντρόφου σας να σας χαλάσει τη διάθεση. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε συναισθηματικά, ειδικά αν η λογική σας λέει ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση. Αν το διακωμωδήσετε θα μπορέσετε να αποβάλλετε την ένταση.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Αρπάξτε τον/την αγαπημένο/η σας και βγείτε έξω για μια περιπέτεια στην πόλη. Εξερευνήστε την γειτονιά σας σαν να είστε τουρίστες και επισκεφτείτε τα τοπικά μαγαζιά και εστιατόρια. Πάρτε μαζί σας τη φωτογραφική μηχανή και απαθανατίστε τη μέρα σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ξέρετε να ξεχωρίζετε τις ευκαιρίες. Και τώρα το πιο μεγάλο κελεπούρι σας κοιτάει, με τη μορφή του/της συντρόφου σας. Πείτε τους πώς αισθάνεστε για αυτούς – με λόγια ή με κάποιον άλλον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ψάχνετε λίγη έμπνευση για να μπορέσετε να βάλετε μπροστά την ενεργητικότητά σας; Προγραμματίστε ένα διασκεδαστικό ραντεβού, κάνοντας βόλτα σε μια γκαλερί με τον/την αγαπημένο/η σας. Απολαύστε το δείπνο σας σε ένα όμορφο εστιατόριο και μετά πηγαίνετε σπίτι και αποτυπώστε τα όλα στο ημερολόγιο σας.

taro-6-9

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα ξεμπερδέψτε με το πρόγραμμα γυμναστικής σας όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Θέλετε να αφήσετε ελεύθερο το βράδυ σας για να περάσετε χρόνο με τον/τη σύντροφό σας. Ακόμη καλύτερα, καλέστε τους να σας κάνουν παρέα στο πρωινό σας τρέξιμο. Κάντε αγώνα μεταξύ σας, βάζοντας ένα απολαυστικό βραβείο για τον νικητή!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα αφοσιωθείτε στην απόλαυση με κάθε δυνατό τρόπο. Ανταλλάξτε αγκαλιές και φιλιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Πιείτε σαμπάνια και ταΐστε ο ένας τον άλλον φράουλες βουτηγμένες στη σοκολάτα. Κάντε ό,τι σας προκαλεί ευχαρίστηση!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ίσως σήμερα χρειαστεί να αναβάλλετε κάποιο ευχάριστο γεγονός που περιμένατε με ανυπομονησία. Και φυσικά έχετε απογοητευτεί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν μπορείτε να κάνετε κάτι μαζί. Βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω όπως και να έχει.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας έχει την ικανότητα διαρκώς να σας εκπλήσσει. Εκεί που λέτε ότι τα έχετε δει όλα από αυτούς, ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο. Μόλις καταφέρετε να ξαναβρείτε την ανάσα σας, δείξτε τους πόσο εντυπωσιασμένοι αισθάνεστε!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάποιο εξαιρετικά ζωντανό όνειρο σας αφήνει να αναρωτιέστε για το τι μπορεί να σημαίνει. Μήπως το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι για το μέλλον της σχέση σας; Ή απλά σας λέει να μην ξαναφάτε βαριά πριν πέσετε για ύπνο;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia