ερωτοσκόπιο 28/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκόπιο 28/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

ωροσκόπιο Ζώδια Κριός

Δώστε προσοχή στην καλλιτεχνική σας πλευρά. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζει μόνο δουλεύοντας και βλέποντας τηλεόραση ξέρετε… Τι σας αρέσει να κάνετε που εκφράζει παράλληλα το ποιοι πραγματικά είστε; Γιατί να μην εξερευνήσετε τις επιλογές που έχετε; Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί επίσης.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αισθάνεστε λίγο αντιφατικοί, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την σχέση σας. Μπορείτε να είστε ταυτόχρονα σκληροί και τρυφεροί, ευχάριστοι και πικρόχολοι, άτακτοι και φρόνιμοι; Θεέ μου – πραγματικά το ελπίζουμε. Θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο διασκεδαστικά.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να φέρετε σε επαφή διαφορετικά είδη κοινωνικών ομάδων. Οπότε αν εσείς έχετε μια παρέα φίλων και ο σύντροφός σας άλλη μία, γιατί να μην τους συστήσετε μεταξύ τους; Η ανάμειξή τους μπορεί να είναι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός.

Ζώδια Καρκίνος

Εσείς, κοινωνικό άτομο; Αυτός είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός. Μπορείτε να μιλήσετε σχεδόν με τον οποιονδήποτε. Από τα μεγάλα αφεντικά στη δουλειά σας μέχρι τα πεθερικά σας, έχετε πολλή γοητεία να μοιράσετε. Όλοι θέλουν να απολαύσουν την παρέα σας.

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Λέων

Εσείς είπατε μεσημέρι αλλά ο σύντροφός σας νόμιζε ότι είπατε μεσάνυχτα. Ευτυχώς ακόμη και οι παρανοήσεις μεταξύ σας χάνονται σε όλη αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα. Αρέσει και στους δύο να μπλέκεστε σε τρελές περιπέτειες.

Ζώδια Παρθένος

Το να κρατάτε τα πράγματα υπό έλεγχο μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι πιστεύατε. Αν ο σύντροφός σας είναι πιο συγκεντρωμένος, ζητήστε του/της να αναλάβει τα πιο σοβαρά ζητήματα ενώ εσείς τακτοποιείτε τυχόν εκκρεμότητες.

ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ζυγός

Μερικές φορές ο σύντροφός σας είναι μυστήριο για εσάς. Άλλες φορές ασχολείται με τόσα πράγματα ταυτόχρονα που δεν μπορείτε (και δεν θέλετε) να τον/την παρακολουθήσετε. Επικεντρωθείτε σε αυτά που αισθάνεστε και χρειάζεστε. Η σχέση σας θα βελτιωθεί μόλις καταφέρετε να είστε ευτυχισμένοι με τον εαυτό σας.

Ζώδια Σκορπιός

Φοβάστε ότι γίνεστε κάπως γλυκανάλατοι όταν εκφράζετε τα ερωτικά σας συναισθήματα, αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας εμποδίσει. Ο σύντροφός σας θα καταλάβει (και θα εκτιμήσει) τι κρύβεται πίσω από αυτά. Πείτε αυτό που θέλετε να πείτε.

Ζώδια Τοξότης

Όταν εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε τις ιδέες σας, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε. Είτε αφορά το πώς θα μαζέψετε χρήματα για ονειρεμένες διακοπές είτε το πώς θα βρείτε καινούργια δουλειά, η συνεννόηση μεταξύ σας είναι άψογη.

ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο

zwdia shmera

Ζώδια Αιγόκερως

Οι παρανοήσεις στην επικοινωνία με τους άλλους μπορούν να συμβούν με χιλιάδες τρόπους, αλλά αν διατηρήσετε την υπομονή σας και ακούτε προσεκτικά ο ένας τον άλλον, θα καταφέρετε να τα ξεκαθαρίσετε όλα – και να διασκεδάσετε και στην πορεία. Σχεδόν αξίζει όλη αυτή την φασαρία.

Ζώδια Υδροχόος

Είναι δύσκολη η πρόσβαση στα συναισθήματα σας – έχετε τόσα πολλά. Μπορεί να είναι ακόμη δυσκολότερο να προσπαθήσετε να μιλήσετε για αυτά με σαφήνεια. Αν η επικοινωνία σας είναι λίγο ασυνάρτητη τώρα, χαλαρώστε. Με τον καιρό θα φτιάξουν όλα.

Ζώδια Ιχθύες

Ήταν ποτέ ο σύντροφός σας τόσο υπερκινητικός όσο τελευταία; Εσείς απλά συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνατε. Αλλά ό,τι και αν κάνετε, μην αρχίσετε να τους κάνετε κήρυγμα – κάτι τέτοιο θα χαλάσει τη διάθεση και των δυο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098