Ερωτοσκόπιο 28/04 Κυρικαή ωροσκόπιο

apostasi-sti-sxesi

Ερωτοσκόπιο 28/04 Κυρικαή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας λέει κάτι που θεωρείτε ότι είναι αναισθησία. Πριν αρχίσετε να τσακώνεστε σκεφτείτε μήπως απλά είναι ευθείς και ειλικρινείς μαζί σας. Ίσως πήρατε τα λόγια τους πολύ προσωπικά.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζατε τις τελευταίες εβδομάδες θα επιλυθεί ήμερα. Ίσως δε χρειαστεί να κάνετε καν κάποια αλλαγή. Μερικές φορές η πιο σωστή προσέγγιση είναι να αποδεχτείτε τα πράγματα όπως έρχονται και να προχωρήσετε μπροστά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Όταν είστε μαζί με τον/τη σύντροφό σας δε σταματάτε να γελάτε. Ξέρουν ακριβώς τι να πουν και τι να κάνουν για να σας αποσπάσουν ένα χαμόγελο. Και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση, οπότε μην εκπλαγείτε αν σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δώστε σήμερα ρεπό στον εαυτό σας. Με λίγη φροντίδα θα αισθανθείτε πιο χαλαροί και ανανεωμένοι. Όταν αισθάνεστε όμορφα για τον εαυτό σας, θα έχετε και περισσότερα να προσφέρετε στον/στην αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα βγείτε για μια εξερεύνηση και ανακαλύψτε ένα καινούργιο μέρος με τον/την αγαπημένο/η σας. Δε χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά. Μπορείτε να το παίξετε τουρίστες στην πόλη σας. Μοιραστείτε τα χρέη του ξεναγού, βγάλτε πολλές φωτογραφίες και θα περάσετε υπέροχα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το μέλλον σας προοιωνίζεται ευοίωνο και θέλετε να ορμήξετε και να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί – αλλά κάτι σας κρατάει πίσω. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας προκειμένου να αποφασίσετε ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα σας είναι εύκολο να επικοινωνήσετε και είστε σε θέση ακόμη και να συζητήσετε θέματα με τα οποία είναι συνήθως δύσκολο να καταπιαστείτε. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφέρετε κάποιο ζήτημα που συνεχώς αναβάλλατε να συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα επιτρέψτε στον/στην αγαπημένο/η σας να σας πείσει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ακόμη και αν πρόκειται για κάτι που θα σας βγάλει έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί τελικά να σας αρέσει, αλλά δεν θα το ξέρετε μέχρι να δοκιμάσετε!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσετε με όρεξη να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Όταν είστε σε τόσο ευχάριστη φάση όσο είστε σήμερα θέλετε και ο προσωπικός σας χώρος να αντανακλά την χαλαρή σας διάθεση.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είστε τυχεροί – τα πάντα θα έρθουν όπως τα θέλετε σήμερα! Θα βιώσετε μια μέρα γεμάτη ευτυχία για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Προγραμματίστε ένα πικνίκ ή κάποια άλλη δραστηριότητα έξω στη φύση και χαλαρώστε περνώντας όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Απολαμβάνετε να γνωρίζετε καινούργια άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και αξίες. Αν αισθάνεστε ότι ο κοινωνικός σας κύκλος είναι κάπως μικρός σκεφτείτε μήπως γραφτείτε σε μια τοπική λέσχη με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα μάθετε κάτι καινούργιο και θα κάνετε και νέους φίλους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν βρεθεί κάποιο σιντριβάνι στο δρόμο σας, βεβαιωθείτε ότι θα ρίξετε μερικά νομίσματα – έχετε την τύχη με το μέρος σας σήμερα. Σκεφθείτε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο από καθετί , αγκαλιάστε τον/την αγαπημένο/η σας και κάντε μια ευχή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65