Ερωτοσκόπιο 28/08 Τρίτη ωροσκόπιο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ερωτοσκόπιο 28/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είναι λες και τα άστρα παρέδωσαν στα χέρια σας ένα μεγεθυντικό φακό με τεράστιες δυνάμεις. Τώρα μπορείτε να δείτε ολοκάθαρα την παραμικρή λεπτομέρεια της προσωπικής σας ζωής. Μόλις καταλάβετε τι είναι αυτό που λείπει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να καλύψετε τα κενά.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μήπως αισθάνεστε νοσταλγία για μια παλιά ερωτική σας σχέση; Ήταν όμορφα για λίγο, αλλά προσπαθήστε να επικεντρώσετε περισσότερο την προσοχή σας σε αυτό που έχετε τώρα. Έχετε πολλά θέματα (όπως ο/η αγαπημένος/η σας) που απαιτούν την προσοχή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι εξωτερικές συνθήκες δεν έχουν μερίδιο ευθύνης για την ρουτίνα σας. Η πνευματική διέγερση (για να μην αναφέρουμε και λίγη σωματική άσκηση) θα σας ενεργοποιήσουν πάλι. Εξασκήστε το σώμα και το μυαλό σας με ασυνήθιστους τρόπους.

Ζώδια Καρκίνος

Κάτι υπάρχει στο μυαλό σας, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τι. Σκεφτείτε το λίγο μόνοι σας, και μετά συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Προσέξτε όλα τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξετε. Το μάθημα αυτό θα σας φανεί χρήσιμο αργότερα.

Ερωτοσκόπιο 28/08 Τρίτη ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Όλα πάνε υπέροχα ανάμεσα σε εσάς τους δύο, οπότε εύλογα ανησυχείτε μήπως κρύβεται κάτι πίσω από όλη αυτή την ηρεμία. Αντί να ανησυχείτε, προσπαθήστε να απολαύσετε αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής σας.

Ζώδια Παρθένος

Αγνοώντας μια κατάσταση δεν θα καταφέρετε να την διώξετε. Ήρθε η ώρα για εσάς τους δύο να δώσετε ο ένας στον άλλον κάποιο κίνητρο για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα πριν βγει εκτός ελέγχου. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας πρώτα μια λίστα με μερικούς μικρούς, εφικτούς στόχους.

Ζώδια Ζυγός

Ποιο είναι το μυστικό συστατικό σε κάθε επιτυχημένη συνεργασία; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμιά μαγική συνταγή – κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του τρόπο. Εξαρτάται από εσάς τους δύο να βρείτε τον δικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε μπει στον πειρασμό να ξεκινήσετε έναν καβγά μόνο και μόνο για να κάνετε τα πράγματα να κινηθούν σε αυτή τη σχέση. Αντισταθείτε σε αυτή την παρόρμηση. Όλα είναι ήρεμα και ήσυχα – απολαύστε το! Η αλλαγή θα έρθει από μόνη της – είναι γενικός κανόνας της ζωής.

Ζώδια Τοξότης

Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει θέματα με την οικειότητα και τις σχέσεις (δεν θα ήταν περίεργο να είχατε σχέση με κάποιον που δεν θα είχε;) Ωστόσο, εσείς οι δύο μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Δώστε πάνω από όλα έμφαση στην κατανόηση.

Ζώδια Αιγόκερως

Γιούπι! Εσείς και ο/η αγαπημένος σας πήρατε ακριβώς αυτό που θέλατε. Αλλά τι είναι αυτό; Συνοδεύεται από μερικές περίπλοκες σκέψεις. Συνεχίστε να θυμίζετέ στους εαυτούς σας ότι πρόκειται για επιπλοκές που επιθυμούσατε διακαώς.

zodia-zvdia-75

Ερωτοσκόπιο 28/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Είναι αλήθεια ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας βιώνετε το ίδιο γεγονός με αρκετά διαφορετικούς τρόπους. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα – στην πραγματικότητα αποτελεί πηγή δύναμης. Απλά αναγνωρίστε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ σας.

Ζώδια Ιχθύες

Παίρνετε ό,τι χρειάζεστε σε αυτή τη σχέση; Αν όχι, ήρθε η ώρα να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για αυτό. Μπορεί να μην έχει να κάνει ούτε με το τι μπορεί να χρειάζεται ο/η σύντροφός σας. Εσείς φροντίζετε τον εαυτό σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia