Ερωτοσκόπιο 28/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο 28/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να φαίνεται λίγο άκεφος/η σήμερα. Μην αφήνετε τη διάθεσή τους να ρίξει και εσάς.

Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια για να τους βοηθήσετε να ανεβάσουν τη διάθεση τους. Όταν αισθάνεστε καλά, η ενέργεια σας είναι μεταδοτική.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Παραδεχτείτε το, θέλατε να δοκιμάσετε κάτι εκεί έξω. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτή την επιθυμία σας – πείτε στον/στη σύντροφό σας τι έχετε κατά νου. Ή ακόμα καλύτερα, δείξτε το. Θα χαρούν που το κάνατε!

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Παρόλο το χάος γύρω σας, είστε σε θέση να παραμείνετε ήρεμοι και επικεντρωμένοι στο παρόν. Περάστε το αποψινό βράδυ μέσα, χαλαρώνοντας με τον/τη σύντροφό σας. Ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει, ενώ εσείς επικεντρώνεστε σε πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αισθάνεστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Μπορεί να βρεθείτε να τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Απολαύστε αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές και θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό που βρήκε κάποιον με τον οποίο έχετε τόσο καλή επαφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ωροσκόπιο Λέων

Ένα ζεστό σπιτάκι στο δάσος, ένα μπανγκαλόου στην παραλία ή ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη; Περάστε λίγο χρόνο σήμερα κάνοντας λίγη έρευνα για να διαλέξετε πακέτο διακοπών. Έτσι, την επόμενη φορά που ο/η αγαπημένος/η σας θα πει «Ας φύγουμε για το Σαββατοκύριακο», θα ξέρετε ακριβώς που θα πάτε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο/Η σύντροφός σας δεν ντύνεται με τον καλύτερο τρόπο; Αντί να είστε επικριτικοί, κάντε τους φιλοφρονήσεις για αυτά που κάνουν σωστά και (απαλά) προσφέρετε τους κάποιες συμβουλές για βελτίωση. Υπενθυμίζοντάς τους παράλληλα όλα τα καλά τους στοιχεία.

astrologia-090

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να αναλογιστείτε όλα αυτά που αγαπάτε στον σύντροφό σας, όπως ο τρόπος που τραγουδάνε όταν οδηγούν ή το ότι θυμούνται πάντα πώς πίνετε τον καφέ σας. Αυτά κάνουν το άτομο που σας κάνει τόσο ευτυχισμένους.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας νομίζει ότι σας ξέρει πολύ καλά, αλλά έχετε κρυμμένα ταλέντα που δεν έχετε αποκαλύψει ούτε σε αυτούς. Ίσως απόψε να τους δώσετε μια μικρή ιδέα. Αφήστε τους να ξέρουν ότι υπάρχουν κι άλλα περισσότερα!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή μέρα ξεκινάει με κάπως αργούς ρυθμούς, κα χρειάζεστε λίγο χρόνο για να πάρετε το κολάι. Αλλά μέχρι το βράδυ όλα μπαίνουν στη θέση τους και είστε έτοιμοι για μια υπέροχη νύχτα με τον/την αγαπημένο/η σας. Κρατήστε τα σχέδιά σας απλά, με δείπνο και μια ταινία.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το να ψιθυρίζετε το “σ’ αγαπώ” είναι υπέροχο. Αλλά σήμερα, εκφράστε τα συναισθήματά σας για τον/την αγαπημένο/η σας με πιο πρωτότυπο τρόπο. Βάλτε ένα ερωτικό σημείωμα κάτω από το φλιτζάνι του καφέ τους. Εκπλήξτε τους με ένα μεσημεριανό πικνίκ. Νοικιάστε ένα αερόστατο με ένα ερωτικό μήνυμα για αυτούς! Διασκεδάστε!

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ελέγξτε την οικονομική σας κατάσταση πριν κάνετε οποιαδήποτε σχέδια για απόψε. Εάν μια έξοδος έξω είναι εκτός του προϋπολογισμού σας, μην το κουράζετε. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να βρείτε πολλούς άλλους τρόπους για να διασκεδάσετε που δεν κοστίζουν ούτε μια δεκάρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάντε την αποψινή βραδιά ιδιαίτερη για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας μετατρέποντας το υπνοδωμάτιό σας σε σπα. Φωτίστε το δωμάτιο με κεριά, βάλτε χαλαρωτική μουσική και αγοράστε μερικά λάδια μασάζ. Ξεκινήστε εσείς κάνοντας στον/στην αγαπημένο/η σας ένα χαλαρωτικό μασάζ. Ό,τι και αν συμβεί στη συνέχεια εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia