Ερωτοσκόπιο 28/11 Τετάρτη ωροσκόπιο

agapi-einai-arketi

Ερωτοσκόπιο 28/11 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Στην εποχή των e-mails και των γραπτών μηνυμάτων είναι εύκολο να ξεχνάτε να μιλάτε με τον άλλον.

Αφιερώστε χρόνο για να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους, συγγενείς και τον/την αγαπημένο/η σας που ανυπομονούν να μάθουν τα νέα σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν σήμερα ο/η σύντροφός σας δεν συμπεριφέρεται όπως συνήθως, μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο φαντάζεστε. Αντί να αγνοήσετε τα σημάδια, ρωτήστε με ενδιαφέρον τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είστε χαλαροί αλλά ο/η σύντροφός σας πήζει στη δουλειά; Δοκιμάστε να τους φλερτάρετε διαδικτυακά. Αφήστε τους ένα γλυκό μήνυμα στο λογαριασμό τους στα κοινωνικά δίκτυα ή στείλτε τους ένα κομπλιμέντο με ένα γραπτό μήνυμα. Στείλτε ένα ερωτικό γράμμα με e-mail για να τους δείξετε την ρομαντική πλευρά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Βγείτε από το καβούκι σας και κάντε κάτι απροσδόκητο και διαφορετικό από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας συντροφεύσει σε μια καινούργια, συναρπαστική δραστηριότητα.

Ωροσκοπιο Λέων

Έχετε εντυπωσιαστεί από την τελευταία επιτυχία του/της αγαπημένου/ης σας; Τότε μην τσιγκουνευτείτε τις ευχές και τα κομπλιμέντα. Ακόμη και αν σας λένε ότι δεν είναι ανάγκη, κατά βάθος χαίρονται που ακούνε καλά λόγια από το στόμα σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην επαγγελματική σας ζωή παρεισφρέουν και στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να κρατήσετε τις ίντριγκες του γραφείου μακριά από το σπίτι σας. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να κάνει το ίδιο.

taro-6-9

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ζήστε τη ζωή σας! Θυμάστε πώς ήσασταν πριν πληγωθείτε από τα βέλη του θεού Έρωτα; Γίνετε λίγο ανεξάρτητοι και διασκεδάστε χωρίς να έχετε συνεχώς στη σκέψη σας το τι θα έλεγε ο/η σύντροφος σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μπορεί να φαίνεται δελεαστικό το φλερτ με κάποιο συνάδερφο αλλά σκεφτείτε πόσο θα πληγώσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν αξίζει να χαλάσετε την αφοσιωμένη σχέση σας για ένα αθώο φλερτ.

zwdia-zvdia-alex

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αντιστρέψτε τη συνήθειά σας να είστε όλο λόγια και καθόλου πράξεις. Προγραμματίστε κάτι μακροπρόθεσμο που αφορά τη σχέση σας. Το να περιμένετε τον/την αγαπημένο/η σας να κάνει το πρώτο βήμα απλά θα παρατείνει το αναπόφευκτο.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας σάς βρίσκει σέξι όταν δείχνετε την καλλιέργεια και την εξυπνάδα σας αλλά θα πρέπει να προσέχετε να μην φανείτε ξερόλες. Η ασταμάτητη εκροή πληροφοριών μπορεί να γίνει εξαιρετικά ενοχλητική. Κρατήστε τις διαλέξεις στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μια πνευματική επαφή θα ανάψει την ερωτική φλόγα ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Προκαλέστε τους σε ένα παιχνίδι scrabble υπό το φως των κεριών ή αυτοσχεδιάστε με ένα δικό σας παιχνίδι. Κάντε τις συνήθως βαρετές δραστηριότητες σέξι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς καταφέρνετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά μην χαραμίζετε χρόνο που θα μπορούσατε να περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Η καλή διαχείριση του χρόνου κάνει όλη τη διαφορά όταν θέλετε να περάσετε μαζί τους περισσότερο χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia