ερωτοσκόπιο 29/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκόπιο 29/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Οι φιλοδοξίες σας σήμερα το πρωί μπορεί να οδηγήσουν σε επιτυχία νωρίς σήμερα το βράδυ. Τι θα αποφασίσετε να κάνετε; Να ζητήσετε ραντεβού από τον μεγάλο σας έρωτα ή ίσως να βελτιώσετε το προφίλ με κάτι που είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή;

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Πάρτε μια στιγμή για να θυμίσετε στον εαυτό σας ότι δε χρειάζεται να συμβιβαστείτε για τα θέματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς. Σκεφτείτε καλά για το πώς θέλετε να είναι το ιδανικό σας ταίρι –και μετά θα είστε ένα βήμα πιο κοντά στο να το βρείτε!

Ζώδια Δίδυμοι

Το μυαλό σας είναι το καλύτερο ερωτικό εργαλείο τώρα, οπότε θα πρέπει να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Καταγράψτε μια λίστα με υπέρ και κατά για να αποφασίσετε αν αυτό το καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον είναι κατάλληλο για εσάς, ή συγκεντρώστε όλη την πνευματώδη διάθεσή σας για να βελτιώσετε το διαδικτυακό σας προφίλ.

Ζώδια Καρκίνος

Αν έχετε μπλέξει με διάφορες υποχρεώσεις, πάρτε μια βαθιά ανάσα και βάλτε προτεραιότητες. Αν δεν έχετε χρόνο να επικοινωνήστε με αυτό το φλερτ ή να ανανεώσετε το προφίλσας σήμερα, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε – αλλά μην αφήνετε τις επιθυμίες σας να σας τυφλώνουν και να μη λαμβάνετε υπόψη τι θέλουν και οι άλλοι. Προτείνετε ένα εστιατόριο που θέλατε να πάτε, αλλά τουλάχιστον αφήστε το ραντεβούς σας (ή τους φίλους σας) να διαλέξουν την ταινία που θα δείτε ή το κλαμπ στο οποίο θα πάτε μετά.

Ζώδια Παρθένος

Η διάθεση κριτικής θα προκαλέσει μόνο αρνητική ενέργεια σήμερα – οπότε βεβαιωθείτε ότι τα σχόλια που θα κάνετε θα είναι εποικοδομητικά! Όποτε προσφέρετε τη βοήθεια σας σε κάποιο φίλο ή τους δίνετε μια χρήσιμη συμβουλή, ανεβαίνει η διάθεσή σας.

ερωτοσκόπιο 29/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Εάν η μέρα σας δεν ξεκίνησε πολύ καλά, απλά βάλτε το κεφάλι κάτω και περιμένετε να βελτιωθούν τα πράγματα το απόγευμα. Μπορεί να ξεχάσετε όλο σας το άγχος με ένα φανταστικό δείπνο με φίλους ή μια έξοδο στο σινεμά με το καινούργιο σας φλερτ.

chartomantia-087

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα το πρωί είναι μια καλή στιγμή για ομαδική δουλειά, αλλά σήμερα το βράδυ είναι περισσότερο κατάλληλο για λίγο χρόνο μόνοι σας. Καθίστε και κατεβάστε ιδέες με φίλους νωρίς σήμερα, αλλά αφιερώστε το αποψινό βράδυ για να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας πριν ξεκινήσει η επόμενη μέρα.

Ζώδια Τοξότης

Αν μια ιδέα ακούγεται εντελώς τρελή σήμερα το πρωί, κάντε άλλη μια προσπάθεια αργότερα το απόγευμα. Το μυαλό σας ανοίγει περισσότερο κάθε λεπτό που περνά και σας φαίνονται περισσότερο ελκυστικές δραστηριότητες όπως μια συνεδρία γρήγορων ραντεβού ή ένα ραντεβού για παρακολούθηση πουλιών.

Ζώδια Αιγόκερως

Όλη μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στην παράδοση, αλλά απόψε θέλετε να σπάσετε τους κανόνες. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να ξανασκέφτεστε μια απόφαση όταν δύσει ο ήλιος – προσπαθήστε να συμβιβάσετε τις δυο πλευρές με έναν ικανοποιητικό τρόπο.

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 29/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ανακατέψτε το παλιό σας στυλ με νέες πινελιές έμπνευσης για μεγαλύτερη επιτυχία σήμερα. Βάλτε αυτό το σέξι σύνολο που πάντα σας βγάζει ασπροπρόσωπους, και μετά δοκιμάστε να φλερτάρετε κάποιον/α τυχαίο/α. Βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Βρείτε βοήθεια σήμερα το πρωί, και μετά προσθέστε τη στο απόθεμα κάρματος που έχετε φυλαγμένο. Αν θέλετε να συνεχίσετε να μιλάτε διαρκώς σε κάποιον για το τι έγινε με το χθεσινό σας ραντεβού, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το χρόνο να δώσετε συμβουλές σε κάποιον άλλον που θα ζητήσει τη βοήθεια σας αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw