Ερωτοσκόπιο 30/04 Τρίτη ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο 30/04 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα βάλτε σε προτεραιότητα την χαλάρωση και την συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Ορίστε ένα ραντεβού μόνο για τους δυο σας που μπορεί να το περάσετε ήσυχα στον καναπέ ή κάπου με περισσότερο θόρυβο!

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Προσπαθήστε να δείτε μια κατάσταση από την πλευρά του/της συντρόφου σας. Μπορεί να είστε πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο αλλά και εκείνοι έχουν κάποια βάσιμα στοιχεία. Σήμερα προσπαθήστε να έρθετε σε έναν συμβιβασμό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σας μπορεί να μην πηγαίνουν όπως τα θέλετε τώρα. Ίσως αν μιλήσετε για αυτό με τον/την σύντροφό σας να σας βοηθήσει. Μπορεί να έχουν να σας δώσουν κάποιες ιδέες που δεν τις είχατε σκεφτεί. Και θα σας βοηθήσει επίσης πολύ και το γεγονός ότι θα βγάλετε αυτό το βάρος από πάνω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα προσέξτε τι θα πείτε αλλιώς μπορεί να παρεξηγηθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν νιώθετε ότι αυτό που θέλετε να πείτε δε γίνεται κατανοητό, δοκιμάστε μια άλλη προσέγγιση. Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα αλλά θα τα καταφέρετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Ο/Η σύντροφός σας χρειάζεται κάποια βοήθεια από εσάς αλλά θα πρέπει πρώτα να ανακαλύψετε ποια θα είναι αυτή. Αν δεν μπορούν να σας πουν τι έχουν στο μυαλό τους, προσπαθήστε να το καταλάβετε από τα στοιχεία που σας δίνουν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Οι μικρές αναποδιές στη σχέση σας δεν θα πρέπει να σας ρίχνουν το ηθικό. Το να εξελίσσεστε μαζί είναι μια δύσκολη διαδικασία και μερικές φορές θα συναντήσετε εμπόδια στον δρόμο σας. Αν συνεχίσετε να συζητάτε τα πάντα μεταξύ σας θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν συνεχίζετε να μένετε κολλημένοι στο παρελθόν δεν θα καταφέρετε ποτέ να προχωρήσετε στο μέλλον. Επικεντρωθείτε στο να χαίρεστε τη στιγμή και κάντε υπέροχα σχέδια για το μέλλον με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σκεφτείτε κάποιους τρόπους για να διατηρήσετε τον ρομαντισμό στην καθημερινή σας ζωή. Αφήστε ένα ερωτικό μήνυμα στον τηλεφωνητή του/της αγαπημένου/ης σας. Με αυτόν τον τρόπο θα τους κάνετε να σας σκέφτονται όλη μέρα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η ευθύτητά σας σας οδηγεί στην καρδιά των προβλημάτων και σας επιτρέπει να τα επιλύνετε πιο γρήγορα αλλά κάποιες φορές σας οδηγεί σε μπελάδες. Σήμερα φροντίστε να είστε πιο διπλωματικοί όταν μιλάτε με τον/τη σύντροφό σας. Με την ευγένεια θα κερδίσετε πολύ περισσότερα.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν αυτός/αυτή που ξεκινάει να κάνει κάτι ρομαντικό στη σχέση σας είναι συνήθως ο/η αγαπημένος/η σας ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε ρόλους. Θα ενθουσιαστούν αν σήμερα πάρετε εσείς την πρωτοβουλία. Με ένα ερωτικό γραπτό μήνυμα θα τους δώσετε μια ένδειξη από αυτό που τους περιμένει απόψε στο σπίτι.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα συμβαίνουν μυστήρια πράγματα γύρω σας. Μην ανησυχείτε υπερβολικά για αυτά, απλά πάρτε τα όπως έρχονται. Το πιθανότερο είναι ότι κάτι υπέροχο πρόκειται να συμβεί σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση είναι να σταματήσετε να τη σκέφτεστε. Ξεχάστε κάποιο ζήτημα που είχε ανακύψει στη σχέση σας. Μπορεί να φύγει από μόνο του.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra