ερωτοσκόπιο 30/09 Κυριακή ωροσκόπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκόπιο 30/09 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Ξαφνιάστε τον/τη σύντροφό σας με μια νέα δραστηριότητα που και οι δύο θέλατε να δοκιμάσετε, αλλά αναβάλλατε για πολύ καιρό. Μη το συζητάτε μόνο, κάντε το.

Δώστε το 100% του εαυτού σας και ίσως ενθουσιαστείτε με τα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η υπομονή είναι μια αρετή που πρέπει να κατακτήσετε. Παρόλο που σας αρέσει η άμεση ικανοποίηση, οι σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στο σημείο που ονειρεύεστε. Αφήστε τον έρωτα να ακολουθήσει την πορεία του, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα πάρει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν περιμένετε από τον/την αγαπημένο/η σας να κάνει πιο συναρπαστική τη σχέση σας μπορεί να απογοητευτείτε. Αντ ‘αυτού, γιατί να μην αναλάβετε την πρωτοβουλία μόνοι σας; Ο έρωτας δεν είναι μονόδρομος. Κάντε την πρώτη κίνηση και δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αντισταθείτε στον πειρασμό να κατασκοπεύσετε. Ακόμη και αν βρείτε τυχαία το ημερολόγιο του/της αγαπημένου/ης σας, αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να ρίξετε μια ματιά. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους.

zwdia-fotia

Ωροσκοπιο Λέων

Μάθετε κάτι καινούργιο που θα καταπλήξει τον/την αγαπημένο/η σας αργότερα. Ίσως μερικά μαθήματα μασάζ. Ή χορό της κοιλιάς. Όσο πιο σέξι είναι το νέο σας ταλέντο, τόσο το καλύτερο και για τους δυο σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το να βιάζεστε σε θέματα λογαριασμών και οικονομικών ζητημάτων μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Αφιερώστε χρόνο στα οικονομικά ζητήματα ακούγοντας και τη γνώμη του/της αγαπημένου/ης σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μόνο και μόνο επειδή σε εσάς τους δύο αρέσει να κάνετε αγώνες γνώσεων για το ποιος ξέρει τις περισσότερες ταινίες και να μπουκώνεστε με ζαχαρωτά, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταγωνίζεστε και σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Κάντε χώρο στο συμβιβασμό, τη συμπόνια και τη συνεργασία.

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Προσλάβετε τον/την αγαπημένο/η σας σαν προπονητή και πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Γίνετε ο ένας το κίνητρο του άλλου. Γυμναστείτε παρέα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Βρείτε ευχαρίστηση κάνοντας πράγματα με τον/την αγαπημένο/η σας. Δύο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα, και μόλις αποδείξατε ότι εσείς οι δύο κάνετε μια φοβερή ομάδα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη νέα σας συνεργασία.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αναβάλλετε κάτι που θα σας πάρει πολύ χρόνο για να περάσετε λίγο χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Η δουλειά μπορεί να περιμένει όταν ο έρωτας σας καλεί. Ενδώστε στον πειρασμό.

zodia-zvdia-75

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Ενδώστε στην μποέμικη πλευρά του χαρακτήρα σας! Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να βρει αυτή την χαλαρή εικόνα σας τόσο απολαυστική όσο και τον συνηθισμένο καθημερινό σας εαυτό. Θρέψτε τον καλλιτέχνη μέσα σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα αινιγματικά όνειρα μπορεί να σας δώσουν μια διακριτική αντίληψη της σχέσης σας. Δώστε προσοχή στα επαναλαμβανόμενα σύμβολα και τις ενδείξεις κρυμμένης ανησυχίας που έχετε για τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66