Ετοιμαστείτε για την πιο ευνοϊκή περίοδο στα ερωτικά σας

sex-afroditi-zodia

Ετοιμαστείτε για την πιο ευνοϊκή περίοδο στα ερωτικά σας .

Ετοιμαστείτε  : Την επόμενη Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022, είναι μια ημερομηνία που πρέπει να την σημειώσετε στο ημερολόγιο σας καθώς θα είναι μια από τις πιο τυχερές μέρες του χρόνου.

Μια πλανητική όψη θα ευνοήσει το ζώδιό σας και τα αστέρια λένε πώς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να επαναφορτίσετε τον εαυτό σας με τη θετικότητά τους.

Την εν λόγω ημέρα, η Αφροδίτη, το αστέρι που κυβερνά την αγάπη και διέρχεται από τον γενναιόδωρο, παθιασμένο και φλογερό Λέοντα, θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία, τον πλανήτη της ευημερίας, της επέκτασης, της επιτυχίας και της ολοκλήρωσης, του οποίου η θέση είναι στον Κριό.

zodia-taro-45

 

Το τρίγωνο είναι μια από τις ισχυρότερες και πιο ευεργετικές πτυχές στην αστρολογία. Εμφανίζεται όταν δύο αστέρια βρίσκονται σε 120 μοίρες ή ισοδύναμο με τέσσερα ζώδια του Ζωδίου. Αυτό που κάνει ένα τρίγωνο ισχυρό είναι ότι οι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια του ίδιου στοιχείου, καθώς σε αυτήν την περίπτωση και οι δύο πλανήτες τοποθετούνται σε ζώδια της φωτιάς: η Αφροδίτη στον Λέοντα και ο Δίας στον Κριό

Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία είναι ένα από τα πιο τυχερά για την ερωτική μας ζωή , γιατί αντιπροσωπεύει την ευτυχία στην καρδιά και την επισημοποίηση των σχέσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ετοιμαστείτε για την πιο ευνοϊκή περίοδο στα ερωτικά σας .

Όταν εμφανίζετε σε ζώδια της φωτιάς, μας ενθαρρύνει να δράσουμε, να ζήσουμε και να απολαύσουμε πλήρως, δηλαδή θα αφήσουμε πίσω μας φόβους, προκαταλήψεις και ανασφάλειες για να μοιραστούμε υπέροχες στιγμές με τον σύντροφο ή τον μνηστήρα μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης αυξάνονται οι προτάσεις για γάμο,  για δέσμευση , τα ταξίδια του μέλιτος, ρομαντικά ραντεβού κ.λπ., οι άλλοι απλώς θα δηλώσουν την αγάπη τους.

Τι περιμένει το ζώδιό σας στις 18 Αυγούστου

Η επιρροή αυτού του τρίγωνου μπορεί να ξεκινήσει δύο ημέρες πριν και δύο ημέρες μετά την ακριβή ημερομηνία, οπότε θα είναι 5 ημέρες ζεστών και ρομαντικών περιπέτειών που το ζώδιό σας θα νιώσει ως εξής:

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

chartomantia-098

Ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης)

Τα συναισθήματά τους θα είναι στο μέγιστο, έτσι θα είναι πιο αγαπησιάρικα και αισθησιακά. Το πάθος θα είναι το θέμα αυτές τις μέρες. θα πρέπει να έχουν την αυτοπεποίθηση να ενδώσουν στα ένστικτά τους και να απολαύσουν το τέλος του καλοκαιριού.

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως)

Θα έρθουν καλά νέα για τα ζώδια της γης. Δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, παρεξηγήσεις ή προβλήματα. Θα απολαύσουν πλήρως την αισθηματική τους ζωή και θα κάνουν υγιείς σχέσεις.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

zodia-zvdia-75

Ετοιμαστείτε για την πιο ευνοϊκή περίοδο στα ερωτικά σας .

Ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος)

Είναι η καλύτερη στιγμή για να αφεθείτε στις χαρές της ζωής. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας ενθαρρύνει να πειραματιστείτε, να τολμήσετε και να κάνετε το πρώτο βήμα.

Ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς)

Θα νιώσουν την ανάγκη να εκφράσουν τα συναισθήματά τους αυθόρμητα. Αυτό θα τους επιτρέψει να ζήσουν την αγάπη χωρίς περιορισμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος