Ετοιμαστείτε να κάνετε μαζί θαύματα 16-22/01

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Ετοιμαστείτε να κάνετε μαζί θαύματα 16-22/01 .

Ετοιμαστείτε  : Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ.

Ο κόσμος που ονειρευόμαστε, απαιτεί προσπάθεια για να χτιστεί. Ενώ μερικές φορές μπορεί να νιώθουμε κουρασμένοι ή αποθαρρυμένοι, μια συντονισμένη προσπάθεια, αποτελεί μέρος της υλοποίησης ενός ονείρου!

Επιτέλους, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της τεχνολογίας Ερμής διορθώνει την πορεία του αυτή την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, μετά από μια ενοχλητική και ανατρεπτική ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 29 Δεκεμβρίου του 2022.

zodia-taro-45

Στον προσανατολισμένο στους στόχους Αιγόκερω, ο ανάδρομος Ερμής δυσκόλεψε τη δέσμευση για ξεκάθαρες λύσεις. Από εδώ και πέρα όμως αυτό αλλάζει, οπότε βάλτε στο στόχαστρό σας αυτές τις αποφάσεις για το 2023. Ανακαλύψτε τι χρειάζεται για να επιστρέψετε σε τροχιά το συντομότερο δυνατό και στη συνέχεια εφαρμόστε το σχέδιό σας.

Οι επαγγελματικές συζητήσεις είναι παραγωγικές και πολλά υποσχόμενες, ενώ ο Ερμής προχωρά μέσα από τον φιλόδοξο Αιγόκερω μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Ορίστε χρόνο για να συζητήσετε με τον εργοδότη σας για τους στόχους του πρώτου τριμήνου, ανακοινώστε τα αυξημένα ποσοστά σας για το 2023 ή αποδεχτείτε αυτήν την ερευνητική συνάντηση, με έναν πιθανό πελάτη όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ετοιμαστείτε να κάνετε μαζί θαύματα 16-22/01 .

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ξεκινήστε να συγκεντρώνετε την ομάδα των συνεργατών σας και ετοιμαστείτε να κάνετε μαζί θαύματα! Ο Ήλιος κατευθύνεται στον Υδροχόο που έχει γνώμονα την κοινότητα μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου.

Αφήστε αυτές τις ηλιακές εκλάμψεις να σας καθοδηγήσουν στην αλλαγή ρόλων… ή αναζητήστε μια ομάδα που να ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σας και να εκτιμά τα δυνατά σας σημεία. Αν είναι απαραίτητο, στηριχτείτε στην τεχνολογία για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας. Δικτυωθείτε για να βρείτε τους ανθρώπους σας πιο γρήγορα.

Διαβαστε επισης: Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

xartomanteia

Ο Υδροχόος τροφοδοτείται από ιδεαλισμό, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες, αλλά μην αφήσετε τον φόβο της αποτυχίας ή την υπερβολική φιλοδοξία σας, να σας εμποδίσουν να φτάσετε στους στόχους σας. Εστιάστε στην κοινότητα και τη συμμετοχή και αναλάβετε την ευθύνη να αναδείξετε το καλύτερο από τους άλλους.

Τελικά, η επιτυχία δεν είναι καλύτερη όταν μοιράζεται; Το Σάββατο στις 21 Ιανουαρίου, η πρώτη Νέα σελήνη του 2023 φτάνει στο ζώδιο του συνεργάσιμου Υδροχόου, ανοίγοντας το τέλειο παράθυρο για τον καθορισμό αποφάσεων και προθέσεων. Κι αυτή είναι μια σοφή ιδέα, αφού ο ανάδρομος Ερμής μπέρδευε τις οραματικές δυνάμεις όλων μας .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ετοιμαστειτε να κάνετε μαζί θαύματα 16-22/01 .

Ο Υδροχόος με το ομαδικό του πνεύμα συσπειρώνει τους ανθρώπους γύρω από έναν κοινό σκοπό. Από πρωτοβουλίες κοινωνικής δικαιοσύνης, μέχρι έργα συνεργασίας, δημιουργήστε χώρο για διαφορετικές γνώμες και απόψεις.

Βλέπετε ο Υδροχόος αγαπά την κοινότητα, όχι όμως και τη συμμόρφωση. Το απόγευμα του Σαββάτου ξεκινά επίσης το Κινεζικό Νέο Έτος, καθώς αποχαιρετούμε τον αποπνικτικό Τίγρη του νερού και καλωσορίζουμε τον πνευματικό Λαγό του νερού.

Μετά από ένα χρόνο στρατηγικών παιχνιδιών, μπορούμε πλέον να κάνουμε κινήσεις με τη δημιουργική όρεξη του Λαγού.

Διαβαστε επισης: Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-zwdia-9988

Όμως τα όριά σας να είναι σταθερά. Χωρίς την προστατευτική ικανότητα του Τίγρη, είμαστε πιο ευάλωτοι στα «αρπακτικά», κάτω από την κυριαρχία του ευγενικού Λαγού. Την Κυριακή, ο σοκαριστικός Ουρανός ξυπνά από την ετήσια ανάδρομή του που ξεκίνησε στις 24 του περασμένου Αυγούστου.

Μ’ αυτόν τον πλανητικό καινοτόμο, ορθόδρομο στον Ταύρο για επτά μήνες, δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να δείτε τα κέρδη από τις προσπάθειές σας. Επιχειρηματικές ευκαιρίες θα προκύψουν από το πουθενά, γι’ αυτό να είστε σε εγρήγορση. Το κυνήγι του άγριου λαγού μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη αφθονία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία