Ετοιμαστείτε να συναντήσετε το περίεργο ή το ”στοιχειωμένο” 07/12

selini-afosiwsi-allagi

Ετοιμαστείτε να συναντήσετε το περίεργο ή το ”στοιχειωμένο” 07/12 .

Τελευταίο τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο στις 7 Δεκεμβρίου 2020 .

Στο τελευταίο τέταρτο, το αναλυτικό φεγγάρι στην Παρθένο, τετραγωνίζει τον ενθουσιώδη ήλιο στον Τοξότη.

Το φεγγάρι αρχικά, στις 6 Δεκεμβρίου μετακομίζει στην Παρθένο, μια ημέρα πριν από τη φάση του τελευταίου τέταρτου. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ζυγό την επόμενη μέρα του τελευταίου τετάρτου του φεγγαριού.

zodia-taro-45

Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου είναι σημεία καμπής. Καθαρίζουν τον δρόμο για τη Νέα Σελήνη / νέο σεληνιακό κύκλο. Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για τη λαμπερή Ηλιακή Έκλειψη της Νέας Σελήνης στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου.

Τόσο η Παρθένος όσο και ο Τοξότης, ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια. Μεταβλητό….. σημαίνει προσαρμόσιμο, ευέλικτο, μεταβαλλόμενο. Σκεφτείτε την κοσμική διέγερση. Άτομα με πολλή μεταβλητή ενέργεια στους χάρτες τους, τείνουν να κινούνται και να μιλούν γρήγορα, να ταξιδεύουν συχνά, να εργάζονται σε πολλά διαφορετικά πεδία, να παρακολουθούν πολλά μαθήματα κ.λπ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-astra-tarot

Ετοιμαστείτε να συναντήσετε το περίεργο ή το ”στοιχειωμένο” 07/12 .

Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάστε κατά τη διάρκεια των μεταβλητών φάσεων είναι να επιβραδύνετε και να κάνετε ένα έλεγχο μόνοι σας. Φροντίστε τα βασικά, όπως αρκετό φαγητό και ύπνο. Αν είστε απασχολημένοι με τη δουλειά, να θυμάστε να κάνετε διαλείμματα.

Ο Τοξότης κοιτάζει πέρα από τις λεπτομέρειες…. στο μέλλον. Είναι ένα πλάσμα αισιόδοξο, με ανέμελη καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Ο Κένταυρος είναι ένας αναζητητής, ένας παίκτης, ένας κυνηγός. Όπου πηγαίνει, ακολουθεί η επέκταση. Φλεγόμενα λουλούδια εκρήγνυνται… από τα φρεσκοπατημένα του βήματα.

Πού μπαίνει τώρα η Παρθένος; Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο του ηλιακού μας συστήματος. Ο Τοξότης χρειάζεται την Παρθένο. Χωρίς αυτήν, η μεταβλητότητα είναι ακανόνιστη, αβάσιμη.

tarw-taro-xartomanteia

Χωρίς την Παρθένο, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε τίποτα. Η Παρθένος καθοδηγεί την κίνησή μας. Είναι η δύναμη πίσω από το μηχάνημα. Είναι οι τροχοί, τα γρανάζια. Οδηγεί τα σώματά μας, όπου πρέπει να είναι. Η Παρθένος είναι αξιόπιστη, έγκυρη, εργατική. Κρατάει τον Τοξότη σε τροχιά, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η Παρθένος έχει να κάνει με την υγεία, την ευεξία και την εξυπηρέτηση. Είναι υπέροχο να εξυπηρετούμε…αλλά αυτό πρέπει να περιλαμβάνει και τον εαυτό μας. Η Παρθένος κυβερνά το νευρικό και το πεπτικό μας σύστημα. Συνδέεται με το vata dosha της ιατρικής Ayurvedic.

Να ξυπνάτε νωρίς για να νιώθετε αυτήν τη δυναμική ενέργεια μέσα σας. Προσπαθήστε να κοιμάστε νωρίτερα από το συνηθισμένο και αποφύγετε το φαγητό πριν τον ύπνο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ετοιμαστείτε να συναντήσετε το περίεργο ή το ”στοιχειωμένο” 07/12 .

Προσοχή: αυτή η φάση της σελήνης θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Ο Ήλιος από τον Τοξότη, θα τετραγωνίσει τον Ποσειδώνα μερικές μέρες αργότερα στις 9 Δεκεμβρίου.

Θα έχετε ή βαθύ ύπνο ή αϋπνία. Η επιρροή του Ποσειδώνα σημαίνει ότι προχωράμε στο μέλλον, χωρίς να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες. Ετοιμαστείτε να συναντήσετε κάτι περίεργο ή στοιχειωμένο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66