Ευκαιρίες για επικοινωνία με θεραπευτική δράση 26-28/03

apostasi-sti-sxesi

Ευκαιρίες για επικοινωνία με θεραπευτική δράση 26-28/03 .

Ευκαιρίες για επικοινωνία : 26 Μαρτίου Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Χείρωνα .

Οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν, αλλά μπορούν επίσης να θεραπεύσουν.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει νέα επίγνωση των τρόπων που χρειάζεστε για να θεραπεύσετε… και ίσως επίσης τους τρόπους με τους οποίους πληγώνετε τον εαυτό σας ή τους άλλους, ειδικά μέσα από σκέψεις, λόγια και συμπεριφορές.

zodia-taro-45

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι βλάπτετε τον εαυτό σας μέσω αρνητικής εσωτερικής ομιλίας ή σκληρής αυτοκριτικής. Ή, μπορεί να περιμένετε την τελειότητα από τον εαυτό σας και να ξεχάσετε ότι είστε ένα πολυδιάστατο ον που είναι, από την ανθρώπινη φύση σας, ασυνεπές και λάθος.

Η διανοητική εστίαση ή η στάση σας μπορεί να έχει μια αιχμηρή θέση, ή μπορεί να συναντήσετε σκληρές συμπεριφορές από κάποιον άλλο που είναι βλαβερές, ίσως χωρίς νόημα. Οι λέξεις και οι σκέψεις μπορούν να είναι ισχυρά εργαλεία. Αναπλάθοντας το μήνυμα ή την κατάσταση με διαφορετικό τρόπο, είναι δυνατό να μετατραπεί η πληγή σε θεραπεία και η άγνοια σε σοφία.

taro-provlepseis-01

Ευκαιρίες για επικοινωνία : 26 Μαρτίου Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Χείρωνα .

Για παράδειγμα, μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη του ενός ή της σκέψης αποδεχόμενοι ότι υπάρχουν παράδοξα και αντιφάσεις και μπορεί να μην χρειάζεται να επιλυθούν πλήρως για να βρείτε μια εφαρμόσιμη ισορροπία μέσα σε αυτά.

Υιοθετώντας μία φιλοσοφική στάση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αφαιρεί λίγη από την πίεση από την ανάγκη να ταιριάζουν όλα τέλεια μεταξύ τους, κάτι που μπορεί να αφήσει λίγο χώρο σε όλους τους εμπλεκόμενους να είναι καλύτεροι άνθρωποι.

Διαβαστε επισης : Ζώδια Απρίλιος 2023 – Ερωτικές Συναστρίες για όλους .

chartomantia-098

28 Μαρτίου Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία .

Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει αρκετά ομιλητικούς και το μυαλό σας να πλημμυρίσει από ιδέες. Προσέξτε να μην αποκαλύψετε κανένα μυστικό! Το ρεύμα των ιδεών της συνείδησής σας μπορεί να ρέει άφθονα αυτή τη στιγμή με αισιοδοξία και οραματιστικές δυνατότητες.

Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για μελλοντική ανάπτυξη, καθώς μπορεί να διασκεδάζετε πάρα πολύ παίζοντας με ιδέες, για να σταματήσετε και να τις κάνετε να εκδηλωθούν. Οι βασικές αντιλήψεις και η απλή επικοινωνία μπορούν να προσφέρουν τροφή για σκέψη που τροφοδοτεί την καλύτερη κατανόηση και τη φιλοσοφική σας διορατικότητα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

28 Μαρτίου Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία .

Η άποψή σας διευρύνεται για να εντοπίσει ευκαιρίες, δυνατότητες και τις ευρύτερες συνέπειες αυτού που συμβαίνει γύρω σας.

Μπορεί να αποκτήσετε μια λάμψη οράματος, διορατικότητα και έμπνευση. Θα μπορούσατε να κληθείτε να σχηματίσετε μια γνώμη, να εξετάσετε μια διαφορετική άποψη, να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή να κάνετε μια κρίση στην κριτική σας.

Η συνειδητή σας επίγνωση είναι ανοιχτή σε πνευματικές εμπειρίες αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76