Ζωδιακή Αριθμομαντική για μόνους και χωρισμένους

arithmologia

Ζωδιακή Αριθμομαντική για μόνους και χωρισμένους

Προβλέψεις για 1-2 εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Μην δώσετε λάθος εικόνα και στίγμα σε ανθρώπους που αυτό το διάστημα κάνουν την προσπάθεια τους, για να σας γνωρίσουν πιο καλά και εις βάθος.
Τυχερά νούμερα: 1, 5, 9

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Οι μέρες θα σας φέρουν μπροστά σας άτομα και προτάσεις, που θα σας εκπλήξουν. Από αλλού περιμένετε την ερωτική εξομολόγηση, από αλλού τελικά θα σας έρθει.
Τυχερά νούμερα: 2, 6, 8

Δίδυμοι: Είσαστε μέσα σε μια ερωτική αναζήτηση του τέλειου συντρόφου. Ίσως και να τον βρείτε ξαφνικά, πάνω σε κάποιες επαγγελματικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες.
Τυχερά νούμερα: 3, 7, 8

Καρκίνος: Αφήστε τους άλλους να έρθουν κοντά σας, και με τις σοβαρές τους πλέον προτάσεις, μόνο όταν θα είναι σε όλα τους έτοιμοι. Τα ίδια και τα παλιά, σίγουρα δεν σας ενδιαφέρουν.
Τυχερά νούμερα: 2, 8, 9

zwdia-fotia

Λέων: Κοιτάτε αυτά που συντελούνται μέσα στον δεσμό σας, και αισθάνεστε άσχημα. Κάτι ανάλογο σκέφτεται και η άλλη πλευρά. Πιθανόν μέσα στον μήνα να έχετε πιο σημαντικές συζητήσεις.
Τυχερά νούμερα: 3, 5, 7

Παρθένος: Οι συχνές σας επαφές με κάποιον άνθρωπο, τον έχουν κάνει και σας έχει ερωτευτεί. Μπορεί να το καταβάλετε μέσα στις επόμενες ημέρες, μέσα από τις δικές τους πιο ευθείς εξομολογήσεις.
Τυχερά νούμερα: 2, 4, 6

Ζυγός: Μην κάνετε κάτι που να αποδώσει λάθος χαρακτηρισμούς σε εσάς και την προσωπικότητα σας. Αν κάποιος σας ενδιαφέρει καλύτερα κρατήστε χαμηλό προφίλ και αφήστε τον να σας πλησιάσει.
Τυχερά νούμερα: 3, 5, 7

astrologia-090

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Σκορπιός: Είναι μια καταπληκτική εποχή, που όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα βρουν το ιδανικό τους ταίρι. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει μεγάλες και σταθερές αγάπες.
Τυχερά νούμερα: 2, 5, 9

Τοξότης: Μην αφήνετε τις καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν στην τύχη τους, και στα ανίκανα χέρια των άλλων. Ίσως και να πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα και πάρετε το αποτέλεσμα σας.
Τυχερά νούμερα: 4, 6, 7

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης

αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αιγόκερως: Κάποιος που σας αγαπάει και σας ψάχνει από το παρελθόν, θέλει να σας συναντήσει άμεσα. Είστε αυτοί, που θα έχετε τις πιο ισχυρές επανενώσεις αυτό τον μήνα.
Τυχερά νούμερα:1, 3, 5

Υδροχόος: Το ότι είστε αυτήν την περίοδο μόνοι σας, μόνο σε καλό σας βγαίνει. Έχετε σίγουρα εστιάσει πολύ περισσότερο στα εργασιακά σας που θα σας δώσουν χρήμα.
Τυχερά νούμερα: 2, 4, 8

Ιχθείς: Υπάρχουν τα όρια, που μάλλον εσείς από την δική σας τη μεριά τα έχετε περάσει. Αν κάποιος σας θέλει, ας κάνει αυτός τελικά τον κόπο να σας ψάξει και να σας ξανα- κατακτήσει.
Τυχερά νούμερα: 3, 4, 9

 

chartomantia-087