Ζωδιακή Μαντική για αγάπη και σχέσεις!

g-spot-zwdio

Ζωδιακή Μαντική για αγάπη και σχέσεις!

Προβλέψεις για 5-10 ημέρες

Ζωδιακή Μαντική, πιο αναλυτικά:

Κριός: Δεν θα πρέπει να θυμώνετε με το παραμικρό σε αυτά που κάνει και λέει ο άνθρωπος σας. Σαφώς και δεν είναι αντίγραφο σας, και πρέπει να τον αφήσετε να σας δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα.
Τυχερά νούμερα : 2, 3, 5

zodia-taro-45

Ταύρος: Είναι μια σημαντική εποχή για την ερωτική σας ζωή, που μπορεί να σας πάει σε ένα καλύτερο αύριο, και όλο αυτό να σας οδηγήσει να θέλετε μέχρι και σε σοβαρές – επίσημες δεσμεύσεις.
Τυχερά νούμερα : 1, 7, 8

Δίδυμοι: Εσείς που έχετε τελειώσει οριστικά με το παρελθόν σας, θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά – εργασιακά σας, που θα σας κουράσουν, αλλά θα σας αποδώσουν.
Τυχερά νούμερα : 2, 4, 7

Καρκίνος: Δεν είστε εσείς αυτοί, που θα κάνετε τον σάκο του μποξ, για να διευκολύνετε την προσωπικότητα και την ζωή του ατόμου που έχετε δίπλα σας. Άλλο ο έρωτας και άλλο η εκμετάλλευση.
Τυχερά νούμερα : 3, 6, 9

Ζωδιακή Μαντική για αγάπη και σχέσεις!

zodia-543

Λέων: Έχετε πολλά να κάνετε και τα τελειώσετε μέσα σε αυτόν τον μήνα, που μάλλον δεν σας έχει μείνει καθόλου χρόνος για να δώσετε και κάτι περισσότερο στον άνθρωπο σας.
Τυχερά νούμερα : 1, 4, 8

Παρθένος: Αυτός που αγαπάτε, δεν έχει ακόμη δώσει τέλος στις προσωπικές του υποθέσεις, από το παρελθόν. Αυτό δεν είναι μια δική σας μάχη, αλλά μόνο δική του!
Τυχερά νούμερα : 3, 7, 9

Ζυγός: Μην κάνετε το λάθος και ανακατεύεστε μέσα στην οικογενειακή και την εργασιακή πραγματικότητα του συντρόφου σας. Υπάρχουν πράματα που ακόμη δεν τα ξέρετε εις βάθος.
Τυχερά νούμερα : 4, 5, 6

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σκορπιός: Τα άστρα είναι φιλικά προς το ζώδιο σας, αυτή την εποχή και μέχρι τα μέσα του Φθινοπώρου εσείς θα έχετε βρει τον τρόπο να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές με τον άνθρωπο σας.
Τυχερά νούμερα : 1, 7, 9

Τοξότης: Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα από τις αρχές του Σεπτεμβρίου και μάλλον θα δείτε μπροστά σας, κάποιο γνώριμο άτομο που θέλει να σας εξομολογηθεί αλήθειες.
Τυχερά νούμερα : 2, 4, 8

Αιγόκερως: Δεν ακούτε κανέναν και ποτέ, σε ότι αφορά σχέσεις και φίλους. Όπως και τώρα! Όλοι έχουν εναντιωθεί με την παρούσα ερωτική σας επιλογή, για κάποιον λόγο.
Τυχερά νούμερα : 1, 3, 9

zodia-88

Ζωδιακή Μαντική για αγάπη και σχέσεις!

Υδροχόος: Εσείς δεν κρύβετε τα λόγια σας, ότι έχετε να πείτε θα το πείτε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές. Αυτό είναι και κάτι που μόνο ένα άτομο με την δική σας φιλοσοφία, μπορεί να το εκτιμήσει.
Τυχερά νούμερα : 2, 5, 8

Ιχθείς: Μην λέτε τα μυστικά και τα κρυφά σας δεδομένα, σε άτομα που μόνο τώρα έχετε γνωρίσει. Ίσως και τελικά να είναι ακατάλληλα ακόμη και σας απλοί φίλοι.
Τυχερά νούμερα : 3, 6, 7

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia