Ζωδιακή Νουμερολογία. Η μαντική μέθοδος που ερμηνεύει το μέλλον

arithmologia

Ζωδιακή Νουμερολογία. Η μαντική μέθοδος που ερμηνεύει το μέλλον

Διαβάστε τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο, για τις επόμενες 7-10 ημέρες

Κριός Δεν ξέρετε τι ακριβώς έχει μέσα στο μυαλό του ο άνθρωπο σας, αλλά μέσα από τις όμορφες του πράξεις σίγουρα, εντός του μήνα θα σας αποκαλυφθούν.
Ευνοϊκό νούμερο : 1

Ταύρος Είστε λίγο τυπικοί με όλους αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς δεν ξέρετε τι μπορεί να ζητούν οι άλλοι από εσάς. Ειδικά στα ερωτικά, καλύτερα κρατηθείτε απόμακροι.
Ευνοϊκό νούμερο : 2

zodia-taro-45

Δίδυμοι Μην κάνετε την παραμικρή κίνηση με τον πρώην σας για να τον προσκαλέσετε, σε μια φιλική συνάντηση. Ετοιμάζεται να την κάνει ο ίδιος και χωρίς αυτό να είναι μόνο φιλικό!
Ευνοϊκό νούμερο : 7

Καρκίνος Υπάρχουν κάποιες μικρές ακόμη αγκυλώσεις στον τομέα των ερωτικών σας που όμως, από τον νέο μήνα θα σας δώσουν ειδήσεις και διευκολύνσεις, με πρωτοβουλία του συντρόφου σας.
Ευνοϊκό νούμερο : 6

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543

Λέων Μπορείτε και να μην μιλήσετε τελικά, να μην απαντήσετε καν σε όλα αυτά που σας λέει, και πιθανόν και να σας κατηγορεί ο άνθρωπος σας, για την πορεία της σχέσης σας. Θα αλλάξουν τα πράματα.
Ευνοϊκό νούμερο : 3

Παρθένος Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές, στην οικονομική – επαγγελματική σας ζωή, όπου θα φέρουν τελικά την γαλήνη μέσα και στην οικογενειακή σας καθημερινότητα.
Ευνοϊκό νούμερο : 6

Ζυγός Οι προσωπικές σας εκτιμήσεις, είναι και οι σωστές τελικά. Υπάρχει αγάπη και από την μεριά του συντρόφου σας, αλλά την εκφράζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Ευνοϊκό νούμερο : 3

Ζωδιακή Νουμερολογία

zvdia-zwdia-tarw

Σκορπιός Οι σκόρπιες σκέψεις κάποιου θα γίνουν προτάσεις και μετά πράξεις έτσι εσείς οι δυο, αυτήν την πλατωνική κατάσταση να την μετουσιώσετε σε κάτι αισθηματικό.
Ευνοϊκό νούμερο : 8

Τοξότης Ξέρετε όλα τα λάθη και τις σοβαρές αποκλίσεις του αγαπημένου σας που ήταν και η μόνιμη αιτία των χωρισμών σας. Αυτό τώρα αλλάζει και τίποτα πια δεν σας σταματά από τον δρόμο σας τον κοινό.
Ευνοϊκό νούμερο : 4

Αιγόκερως Έχετε εσείς από την δική σας τη μεριά, να δώσετε κάποιες τελικές απαντήσεις στα ερωτήματα του συντρόφου σας. Μην το συνεχίζετε άλλο λόγω εγωισμού. Μιλήστε και τα πράματα θα διορθωθούν.
Ευνοϊκό νούμερο : 1

Ζωδιακή Νουμερολογία

zwdia-agnh

Υδροχόος Είστε αποφασισμένοι να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή και πιθανόν να μην είναι, για αυτό όλο… το ταίρι σας έτοιμο. Ξεκινήστε εσείς, και θα δείτε ότι …θα ακολουθήσει.
Ευνοϊκό νούμερο : 2

Ιχθείς Οι σκέψεις σας, έχουν ακουστεί από το σύμπαν, και μάλλον από τις ερχόμενες μέρες θα τις δείτε και να παίρνουν σάρκα και οστά. Έρωτας και χρήμα, θα σας επισκεφτούν.
Ευνοϊκό νούμερο : 5

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia