ζωδια Αιγοκερως Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

 

Όλα τα καλά λογοτεχνικά έργα οδηγούνται από την αντιπαράθεση, όπως και στη ζωή επίσης και την εσωτερική μεταμόρφωση, δηλαδή η ιστορία της ζωής μας οδηγείται από την αντιπαράθεση, που δεν είναι πάντα κραυγαλέα. Αναλύστε τα πιο λεπτά και τα πιο προφανή γεγονότα στη ζωή σας τον Αύγουστο του 2016, όπου αντιμετωπίζετε ανθρώπους ή ακόμα και φόβους. Συχνά προσελκύουμε ανθρώπους που αντανακλούν αυτά που χρειαζόμαστε να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε. Όσο περισσότερο καταστέλλουμε και αρνούμαστε τις πτυχές του εαυτού μας ή την προσωπικότητά μας, τόσο περισσότερο μας ελέγχουν, κατευθύνοντας ασυνείδητα τις δράσεις μας.

 

Κοιτάξτε προσεκτικά τους ανθρώπους που προσελκύετε τώρα και με ποιους βρίσκεστε σε αντιπαραθέσεις – τι μπορούν να σας διδάξουν για τον εαυτό σας;
Ο Αύγουστος είναι επίσης ένας μήνας ανάκαμψης – κάποιος που κάποτε εμπιστευόσασταν και σας ένοιαζε μπορεί να σας απογοητεύσει και μπορεί να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Εναλλακτικά μπορεί να αναπτύξετε ένα στενό δεσμό με ένα πρόσωπο που προηγουμένως μισούσατε. Αυτό που κρύβεται από κάτω είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή – τα κρυμμένα κίνητρα και οι επιθυμίες. Αυτό που σε κάνει να μισείς κάποιον, μπορεί επίσης να είναι αυτό που θα μπορούσε τελικά να σε προσελκύσει σε αυτόν. Μπορεί να έχετε μια περίεργη αίσθηση ότι κάτι λείπει: κάτι που συνηθίζατε να απολαμβάνετε μπορεί να έχει χαθεί.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ίσως το να προφτάσετε τις δεσμεύσεις και την καθημερινότητά σας, μπορεί να σας έχει οδηγήσει στο να παραμελήσετε να κάνετε κάτι που πραγματικά σας νοιάζει, κάτι που σας έκανε να αισθάνεστε πλήρεις – θα πρέπει να επιστρέψετε πίσω στην εν λόγω δραστηριότητα, καθώς μπορεί κάποιες από τις αντιπαραθέσεις σας να οδηγούνται από την εσωτερική σας απογοήτευση, γιατί χάσατε ένα μέρος του εαυτού σας στη βαβούρα της σύγχρονης ζωής.

Η ασφάλιση υγείας για τα ταξίδια είναι ζωτικής σημασίας – φροντίστε να την έχετε. Μπορεί να προκύψει ένα θέμα υγείας ή οδοντιατρικό θέμα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε καλυμμένοι. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, απλά να είστε προετοιμασμένοι.

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Η διαχείριση των χρημάτων και των πόρων αποτελεί μέρος του Αυγούστου του 2016. Μπορεί να αναλάβετε την ευθύνη για τη διαχείριση των κονδυλίων, οτιδήποτε, από ταμείο αντιστάθμισης κινδύνου, μέχρι μικρά ταμεία. Δεν έχει τόσο πολύ να κάνει με τη διαχείριση των δικών σας χρημάτων, αλλά θα σας δοθεί η ευθύνη να φροντίζετε, να επενδύσετε ή να κρατάτε εμπιστευτικά ένα χρηματικό ποσό. Θα πρέπει να τηρείτε ακριβή αρχεία και να είστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς.

Το να ξέρετε πώς να διαχειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις είναι επίσης πολύ σημαντικό τον Αύγουστο του 2016, και η γραμμή ανάμεσα στο σωστό και το λάθος θα μπορούσε να γίνει πολύ θολή. Μπορεί να χρειαστεί να κρατήσετε ένα μυστικό για να προστατεύσετε τον πελάτη σας ή έναν συνάδελφό σας και ενώ αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο για εσάς, μπορεί να είναι η μόνη σας επιλογή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στην επιχείρησή σας θα πρέπει να οργανώσετε τη λειτουργία της καθημερινότητάς της, για να φιλοξενήσετε τις αλλαγές και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον. Αν θέλετε να επεκταθείτε / να πουλήσετε στο εξωτερικό, τώρα είναι η ώρα να μιλήσετε στην τράπεζά σας για λογαριασμούς ξένου νομίσματος, προθεσμιακά επιτόκια ή οτιδήποτε άλλο, δηλαδή ασφάλιση για τα εμπορεύματά σας, εμπορικούς νόμους ή άλλα γραφειοκρατικά θέματα που θα μπορούσαν να σας επηρεάσουν.

Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με συναδέλφους σας ή μέλη του προσωπικού, που δεν είναι τόσο ανοιχτοί όσο εσείς στις αλλαγές που προτείνετε ή που απαιτούνται. Ίσως να χρειαστεί να βοηθήσετε στην παρακίνησή τους ή ακόμη και στην εκπαίδευσή τους, προκειμένου να τους πείσετε ότι είναι μια καλή ιδέα. Νέα κατάρτιση ή περισσότερη επιμόρφωση που έχει να κάνει με τις αλλαγές στο χώρο εργασίας σας, δηλαδή τον εξορθολογισμό, την αναδιάρθρωση κλπ, θα μπορούσε να σας οδηγήσει ναπαρακολουθήσετε νυχτερινό σχολείο ή μαθήματα σχολών.

tarw-zwdia