ζωδια Αιγοκερως Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

 

Τα επίπεδα ενέργειάς σας επέστρεψαν στα φυσιολογικά τους τον Ιούλιο του 2016 και αισθάνεστε σαν να είστε στον βατήρα και ανυπομονείτε να ξεκινήσετε. Ένα πρόβλημα μπορεί να κατευθύνει τις ενέργειές σας με τρόπο που είναι παραγωγικός, αντί να κάνετε λίγο από αυτό και λίγο από εκείνο ή να ξεκινάτε τόσα πολλά πράγματα που να μην ολοκληρώνετε κανένα στο τέλος. Θα πρέπει να ορίσετε τα σχέδιά σας προσεκτικά και να καταρτίσετε ένα σχέδιο δράσης και όχι απλά να μπαίνετε παρορμητικά σε πράγματα και να πηγαίνετε με τη ροή.

 

Η επέκταση με δομή είναι το θέμα του Ιουλίου – οι δομές δεν πρέπει να σας περιορίζουν ή να σας εμποδίσουν, αλλά να σας βοηθήσουν να είστε επικεντρωμένοι και συστηματικοί.
Η ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας είναι πολύ ισχυρή, τον Ιούλιο του 2016 και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε ή να κάνετε περισσότερα από ότι μπορείτε να αντέξετε – αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να έχετε ένα σαφές σχέδιο και δεν θα πρέπει να υποτιμάτε κανένα έργο που έχετε να κάνετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά, αλλά θα πρέπει να γίνει σταδιακά καθώς πηγαίνετε, όχι να προχωράτε απερίσκεπτα και στη συνέχεια να χαθείτε καθώς τα πράγματα γίνονται πολύ χαοτικά.
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα πρέπει να είστε ανταγωνιστικοί – θα έρθετε κατά μέτωπο με άλλους και θα ανταγωνιστείτε για μια θέση εργασίας, μια προαγωγή, ή ένα βραβείο και ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Είστε κατηγορηματικοί και δεν θα υποχωρήσετε, η θετική σας ενέργεια θα σας βοηθήσει.

 

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016
Η δουλειά σε ομάδες μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, καθώς είστε πολύ άκαμπτοι για το πώς τα πράγματα θα πρέπει να γίνονται και μπορεί να είναι δύσκολο να εργαστείτε με τα χρονοδιαγράμματα και τους κανόνες που καθορίζονται από τους άλλους. Μπορεί να λειτουργείτε καλύτερα όταν έχετε την ελευθερία να κατευθύνετε την πλευρά της εργασίας σας, όπως σας βολεύει – αν δεν έχετε αυτήν την ελευθερία, μπορεί να βιάσετε τη δουλειά για να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love
Ο Ιούλιος του 2016 είναι ένας πολύ καλός μήνας για τα σχέδια που έχουν να κάνουν με την πολιτική, τα κοινωνικά θέματα ή θέματα της κοινότητας, όπου μπορείτε να αισθάνεστε ότι ο αντίκτυπος της εργασίας σας έχει ευρύτερη επίδραση στη ζωή και το μέλλον. Πολλοί Αιγόκεροι εργάζονται στον νόμο, στην επιβολή του νόμου ή στην κυβέρνηση και τον Ιούλιο του 2016 ίσως να είστε σε θέση να δημιουργήσετε εκτεταμένες αλλαγές μέσω της εργασίας σας. Όποια δουλειά κι αν κάνετε, υπάρχει η αίσθηση ότι θέλετε να δώσετε περισσότερα πίσω και να μην γίνετε μόνο για τα χρήματα. Η διδασκαλία νέων συναδέλφων ή εκπαιδευόμενων στο γραφείο, μπορεί να σας δώσει κάποια ικανοποίηση, μπορείτε να πάρετε έναν νεότερο συνάδελφο κάτω από τα φτερά σας και να τον βοηθήσετε να αναπτυχθεί.

zwdia-zodia-astrologia-65