ζωδια Αυγουστος λεων μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Λέοντες, τι σκέφτεστε την 1η Αυγούστου 2017; Τα οικονομικά σας ακόμα; Εάν απαντήσετε «ναι», είστε σίγουρα στο σωστό δρόμο! Και αν απαντήσετε «όχι, απλά ονειρεύομαι να γίνω σταρ του σινεμά», τότε ίσως να θέλετε να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα και να συντονιστείτε με το λογαριασμό σας.

Ακόμα κι αν βρίσκεστε στο δρόμο προς μια κινηματογραφική καριέρα, ένας μικρός έλεγχος της πραγματικότητας για το από πού θα έρθει το ενοίκιο, δεν θα βλάψει!

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Αυγούστου 2017, προβλέπει ότι από τις εξαιρετικά ρομαντικές 7η και 8η θα χάσετε το μυαλό σας από έναν πραγματικά απίστευτο και ξεχωριστό άνθρωπο. Δεν είναι υπέροχο; Ξεκουραστείτε και βάλτε το κεφάλι μέσα στις 12 και 13: υπάρχει μια βόλτα γεμάτη με σκαμπανεβάσματα που προκαλούνται από υπερηφάνεια και εγώ. Ρωτήστε τον εαυτό σας: υπάρχει τρόπος να ελαχιστοποιήσετε το δράμα;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66
Θα πρέπει σίγουρα να εγγραφείτε σε ένα μάθημα ραπτικής στις 17 ή 18. Θα σας αρέσει τρομερά να φτιάξετε τις δικές σας κουρτίνες! Έχετε τη μια βαθιά σκέψη μετά την άλλη στις 24 και 25. Γράψτε τις σε ένα χαρτί. Θα μπορούσατε να αλλάξετε τον κόσμο! Θα δείτε πόσο μεγάλο αντίκτυπο θα έχετε από τις απολύτως ευχάριστες 26η και 27η. Οι δυο σας είστε ένας πολύ καλός συνδυασμός στις 31. Απολαύστε τον!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Το Ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 για το ζώδιο του Λέοντα, δείχνει ότι καθώς ο μήνας ξεκινά την 1η και την 2η, θέλετε πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραμελήσει τα οικονομικά, τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας.

Εξάλλου αν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας στη ζωή! Και αν είστε υπεύθυνοι για τη διακίνηση της αποθήκης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι στη θέση τους. Να είστε προσεκτικοί, συντηρητικοί και, πάνω απ’ όλα, να είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας αυτό το μήνα (και κάθε άλλο μήνα επίσης).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέοντες, αν είστε εστιασμένοι και υπεύθυνοι στη δουλειά, μπορείτε σίγουρα να δώσετε στον εαυτό σας κάποιον ελεύθερο χρόνο για το ρομαντισμό στις 7 και 8! Απολαύστε τον! Θα σας αναζωογονήσει και θα μπορέσετε να σκεφτείτε πάλι προσεκτικά, όταν έρθει η ώρα να ξαναγυρίσετε στη δουλειά στις 12 και 13. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει κάτι νέο στις 17 και 18. Πολλές επαναστατικές ιδέες για το πώς να διαχειριστείτε τα πράγματα στο γραφείο, εμπλουτίζουν την καθημερινή εμπειρία του καθενός χάρη στη λαμπρή σας διαίσθηση στις 24 και 25. Αναζητήστε καλά νέα στις 26 και 27. Ένας συνεργάτης είναι ο κατάλληλος στις 31.