ζωδια Αυγουστος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

antras-tayros

Ταύροι, διασκέδαση και λάμψη, αυτές είναι οι λέξεις – κλειδιά για εσάς καθώς ξεκινά ο μήνας την 1η και 2η. Γι’ αυτό αφεθείτε χαλαροί! Ποτέ δεν ήσαστε τόσο ευτυχισμένοι και εκπληρωμένοι και σίγουρα θέλετε να επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Αυγούστου 2017 για τους Ταύρους, προβλέπει ότι από τις 7 και 8 είναι μάλλον καιρός να ρίξετε μια καλή ματιά σε αυτά τα οικονομικά. Να είστε ειλικρινείς και, εάν χρειάζεται, να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Λίγη πειθαρχία τώρα θα σας γλυτώσει από πολλά προβλήματα, αργότερα. Μήπως κάποιος προσπαθεί να σας πει τι να κάνετε στις 12 ή 13; Αντιδράστε με σθένος, εάν ξεπερνά τα όριά σας. Θα σας ακούσει, δυνατά και καθαρά.

 

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ταύρους τον Αύγουστο του 2017, δείχνουν επίσης ότι από τις απολύτως ζεστές και γλυκές και αγαπητικιές και ρομαντικές 19η, 20η και 21η, περνάτε υπέροχα και έτσι όλοι είναι τυχεροί να σας έχουν στην παρέα τους. Γιορτάστε! Να είστε όσο το δυνατόν πιο συμφιλιωτικοί αν η κατάσταση το απαιτεί – και ίσως να το κάνει στις 26 και 27. Όλοι θα το εκτιμήσουν. Μέχρι την 31η είστε σίγουρα έτοιμοι να ξεκινήσετε τη νέα ρουτίνα στην προπόνησή σας, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι να το αφήσετε για μια άλλη μέρα!

zodia-taro-45

zwdia-zvdia-taro-00

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Εργασία και παιχνίδι; Διασκέδαση και οικονομική υπεροχή; Συγκίνηση και τιμολόγηση; Συμβόλαια και περισσότερη διασκέδαση; Ναι, είναι δυνατόν! Το Ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 για τους Ταύρους προβλέπει ότι καθώς ο μήνας ξεκινά την 1η και 2η, περνάτε υπέροχα καθώς ξεκινάτε μια κανονική, εργάσιμη μέρα. Και γιατί όχι; Μετά από όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε ρίξει για να αποκτήσετε τη σωστή δουλειά, σίγουρα θέλετε να απολαύσετε αυτή τη νέα σειρά προκλήσεων!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αισθάνεστε ευτυχισμένοι και εκπληρωμένοι και σίγουρα κάνατε το σωστό και παίρνετε αυτή τη θέση. Μην αφήσετε όλη αυτή τη διασκέδαση όμως να σας κάνει να ξοδέψετε πολλά. Ελέγξτε το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού πριν αγοράσετε ένα ολοκαίνουριο κοστούμι στις 7 και 8.

Το αφεντικό σας είναι πολύ «αφεντικό» στις 12 ή 13 Αυγούστου 2017; Βρείτε έναν τρόπο να κάνετε αυτό που θέλει, χωρίς να τρελαθείτε γι’ αυτό. Ο έρωτας σας αποσπά την προσοχή στις 19, 20 και 21. Και αυτό είναι υπέροχο! Διαπραγματεύεστε στις 26 και 27. Γυμναστείτε στις 31. Είναι καλό για την καριέρα σας να παραμείνετε σε καλή φυσική κατάσταση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia