ζωδια Δεκεμβριος Διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

1 και 2 του μηνός εσείς απλά το διασκεδάζετε, όμως όλοι οι υπόλοιποι γύρω σας, σας παίρνουν στα σοβαρά.

Για αυτό φροντίστε ώστε να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με το να βάζετε κάθε άτομο που είναι παρών στον ίδιο χώρο με εσάς μέσα στην φάση του ανέκδοτου ή του αστείου που κάνετε.

 

5 με 7 Δεκεμβρίου θα είστε ο Μέγας Εμπνευστής , τουλάχιστον όσο αφορά όλους του άλλους, διότι εσείς προσωπικά δείχνετε μια αδυναμία στο να τελειώνετε την όποια εργασία έχετε ήδη ξεκινήσει.

zodia-taro-45

Εάν λοιπόν το να φτάσετε μία εργασία στο τέλος της δεν αποτελεί το δυνατό σας σημείο αυτή την περίοδο, απευθυνθείτε στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας, τα οποία μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό που εσείς αδυνατείτε να πράξετε.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρουσιάζεστε ως έξυπνος και αποφασιστικός 10 , 11 και 12 Δεκεμβρίου, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ανεμοστρόβιλο που νιώθετε να σαρώνει τα πάντα μέσα στον εγκέφαλο σας.

Σίγουρα λοιπόν θα πείτε στον εαυτό σας πως αν οι υπόλοιποι γνώριζαν το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σας ίσως τελικά να μην ήταν και τόσο σίγουροι για την απόφαση τους ή την άποψη που έχουν για εσάς (όμως δεν είναι ανάγκη να το μάθουν, δεν νομίζετε;).

Τα όνειρα σας γύρω στις 17 και 18 του μήνα θα σας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι που πρέπει να επιλέξετε για να αποκτήσετε μια επιτυχημένη καριέρα ή να οδηγηθείτε στην επιτυχία επαγγελματικά.

zwdia-agnh

Επομένως αν τυγχάνει να γνωρίζετε ένα ή περισσότερα άτομα από τα οποία μπορείτε να έχετε μία καλή συστατική επιστολή , για να επισυνάψετε στο βιογραφικό σας, τότε μη κάνετε πίσω , αλλά κάντε το σωστό και τηλεφωνήστε τους ζητώντας τους ακριβώς αυτή τη χάρη.

Προς τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα 22 και 23 Δεκεμβρίου κάποιοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σας.

Όμως εσείς έχετε περισσότερους από έναν τρόπο για να επιτύχετε τον σκοπό σας, πάλι καλά. Τέλος 28 και 29 του μήνα το μυαλό σας θα απελευθερωθεί εντελώς με αποτέλεσμα να βιώσετε μια ενδιαφέρουσα ελεύθερης μορφής ροή της συνείδησης σας , ενώ παράλληλα τα οράματα που θα έχετε θα είναι πλήρως διαφωτιστικά.

zwdia