ζωδια Δεκεμβριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Η έκτη αίσθηση είναι ένα μεγάλο μέρος του Δεκεμβρίου του 2016 (στις επιχειρήσεις όπως αναφέρεται και παρακάτω) και στο να σας κρατά ασφαλείς.

Μερικές συνδέσεις που μπορεί να έρχονται από το πουθενά, μπορεί να σας βοηθήσουν να θυμάστε τα πράγματα στην ώρα τους ή να κάνετε ξαφνικές αλλαγές στις αποφάσεις ή τους προορισμούς σας, τα οποία μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρα. Οι σχέσεις με τα αδέλφια είναι σημαντικές το Δεκέμβριο του 2016.

 

Μπορεί να ταξιδέψετε για να βοηθήσετε έναν αδελφό ή αδελφή σας που μπορεί να απέκτησε μόλις ένα μωρό, ίσως να τον/την βοηθήσετε να μετακομίσει ή που απλά χρειάζεται την υποστήριξή σας. Αυτός ο δεσμός που έχετε με τα αδέλφια σας είναι πολύ σημαντικός και σχεδόν πνευματικός τώρα, και μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο μέσω των θυσιών που κάνετε για αυτούς.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είστε πολύ δημιουργικοί με τη φωτογραφική μηχανή και μπορεί να ανακαλύψετε ξανά την αγάπη σας για τη φωτογραφία ή ακόμα και για τις ταινίες. Για την ακρίβεια, μια φωτογραφική μηχανή ή μια βιντεοκάμερα είναι καταπληκτική ιδέα για το χριστουγεννιάτικο δώρο σας. Μπορεί να αρχίσετε να τραβάτε φωτογραφίες στα σοβαρά ή ως χόμπι ή μπορεί να ανεβάσετε τα βίντεο και τις εικόνες σας στο Youtube, στο Pinterest, στο Facebook κ.λπ., για να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να διαφημίσετε την εταιρεία ή τα προϊόντα σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

 

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016

Αιγόκεροι, ο Δεκέμβρης του 2016 είναι ένας πολύ καλός μήνας για όσους δουλεύουν στη διακόσμηση βιτρίνας, στα καταστήματα, τις πωλήσεις, το λιανικό εμπόριο μόδας, τη διαφήμιση (ραδιόφωνο, τηλεόραση και έντυπο) ή τη φιλοξενία. Η δυνατότητά σας να αισθάνεστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού και να ανταποκρίνεστε σε αυτές τις ανάγκες, μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πολύ αποτελεσματικοί. Είστε αποτελεσματικοί στην προσέγγισή σας και μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή του κοινού μέσω της δουλειάς σας, των σχεδίων, των εκθέσεων σας κλπ.

Είστε συντονισμένοι σε κάποιο υπόγειο ρεύμα της κοινωνίας, και μπορείτε να αντιδράσετε σε αυτό προς όφελος της επιχείρησής σας. Ίσως να είναι η έκτη αίσθησή σας που ξυπνά στη δουλειά, και σας δίνει ένα πλεονέκτημα μπροστά στον ανταγωνισμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η διαφήμιση και το να στείλετε το σωστό μήνυμα αυτή τη σεζόν, είναι πολύ σημαντικά. Δείξτε στους ανταγωνιστές σας ότι είστε επιθετικοί στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι εξαιρετικός για τους επιχειρηματίες με πρωτότυπες ιδέες, αλλά και για τους δημοσιογράφους που ψάχνουν νέες καλές ιστορίες.

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ανταγωνίζεστε σκληρά το Δεκέμβριο του 2016 και υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να ανεβείτε στην κορυφή, δηλαδή καλύτερες πωλήσεις, καλύτερη ικανοποίηση των πελατών, καλύτερη βαθμολογία (στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο) ή να βγείτε πρώτοι σε ένα αθλητικό γεγονός.
Παρά το γεγονός ότι είναι το τέλος του έτους, δεν έχετε βγει διανοητικά από αυτό, είστε ιδιαίτερα κινητοποιημένοι να φέρετε τα πάντα σε μια επιτυχή ολοκλήρωση, αλλά και να ξεκινήσετε με τα σχέδια και τις ιδέες για το 2017.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65