ζωδια Διδυμοι Μαρτιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

Δίδυμοι – ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Δίνετε μεγάλη έμφαση στην φήμη και το στάτους των Διδύμων, για τον Μάρτιο του 2016. Θα λάβετε αναγνώριση και ανταμοιβή, ειδικά αν δουλεύεται στον τομέα της έρευνας, της ακαδημαϊκής κοινότητας, ή της διδασκαλίας.

 

Οποιαδήποτε κι αν είναι η καριέρα σας, ή ακόμα και αν είστε άνεργοι αυτή τη στιγμή, θα μπείτε σε σκέψεις για την κατάσταση της ζωή σας και το πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι.
Εάν το δημόσιο προφίλ σας είναι σημαντικό για εσάς, ο Μάρτιος είναι καταπληκτικός μήνας για να ξεκινήσετε εκ νέου ή να επαναφέρετε τον εαυτό σας, να βρείτε νέο κοινό ή να επεκταθείτε πέρα από το τωρινό είδος απασχόλησης σας.
Μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σε έναν νέο ρόλο, σχετικό με την κοινότητα σας, όπου θα συμβάλετε σημαντικά στην αλλαγή της ζωής των συνανθρώπων σας – αυτό μπορεί να γίνει μέσω μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης ή μέσω εθελοντισμού.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σας για έναν κοινό σκοπό, χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα, μπορεί να είναι το κλειδί για να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας, με θετικό τρόπο, για τους επόμενους μήνες.
Δίδυμοι, αυτόν τον μήνα θα νιώσετε μία έκρηξη ενέργειας και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μια νέα αρχή και δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή σε ποιον τομέα της ζωής σας είναι, οποιαδήποτε αρχή θα γίνει τώρα θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση σας, στην ευημερία σας και στις προοπτικές της ζωής σας, από ότι πιστεύετε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τα παιδιά σας, θα σας χρειαστούν περισσότερο από ότι συνήθως τον Μάρτιο και μπορεί να νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη σας να τα συμβουλεύσετε και στην ανάγκη να τα κατευθύνετε και να τα προστατεύσετε. Πρέπει απλά να τα αφήσετε να κάνουν τα δικά τους λάθη κάποιες φορές.
Τα δημιουργικά έργα θα σας γεμίσουν συναισθηματική ικανοποίηση αυτόν τον μήνα, αγαπητοί Δίδυμοι.

 

 

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Μαρτίου 2016
Δίδυμοι, το επαγγελματικό σας ωροσκόπιο του Μαρτίου, δείχνει πως υπάρχει μία σύγκρουση μεταξύ καριέρας και οικογένειας, αυτόν το μήνα. Εκδηλώσεις και υποχρεώσεις του σπιτιού, μπορούν να επέμβουν στην ρουτίνα της εργασίας σας ή της ικανότητας σας να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας. Οι πελάτες ή ο εργοδότης σας, θα δείξουν κατανόηση, αρκεί να τους εξηγήσετε και να τους δώσετε αρκετό χρόνο.
Για τους Διδύμους που δουλεύουν με παιδιά, στον τομέα της ψυχολογίας ή στην φροντίδα των άλλων με οποιοδήποτε τρόπο, ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ανταμοιβή από την δουλειά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Μπορεί να νιώσετε πως καταλαβαίνετε καλύτερα την φύση σας ή τις ενδόμυχες ανάγκες σας, μέσω αυτών που βοηθάτε. Οι άνθρωποι που βοηθάτε ή συμβουλεύεται, μπορεί τελικά να σας βοηθήσουν και εκείνοι με έναν καρμικό τρόπο.
Δίδυμοι, οι αρχές και οι οικογενειακές αξίες, βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχείρησης σας τον Μάρτιο, οπότε φροντίστε αν είστε ο εργοδότης, να είστε δίκαιοι και δεκτικοί στον τρόπο που φέρεστε σε υπαλλήλους μητέρες με μικρά παιδιά, ή να δώσετε την ευκαιρία για ποιο ευέλικτο ωράριο σε αυτούς που έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις.
Μίλησα στην αρχή για φήμη και στάτους – για τον Μάρτιο θέλετε και η επιχείρηση σας να έχει την φήμη της οικογενειακής – φιλικής και με ισχυρές αρχές επιχείρησης.
Δίδυμοι, εάν είστε υπάλληλοι, φροντίστε κάθε απόφαση που παίρνετε αυτόν τον μήνα, να είναι ηθική και δίκαιη. Βγείτε μπροστά αν πιστεύεται πως οι αξίες σας δεν εκτιμούνται ή δεν λαμβάνονται υπόψη στον χώρο εργασίας σας.