ζωδια Ζυγος Απριλιος 2016 μηνιαιες προβλεψεις

zygos-kai-pathos

 

Ένα κύμα δραστικής θετικής ενέργειας θα σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε αλλαγές και θα σας γεμίσει ιδέες. Δεν μπορούν πολλά να σας χαλάσουν τον Απρίλιο του 2016 και όταν κάτι δεν πάει καλά, θα ξεκινάτε από την αρχή, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

 

Μια χαρούμενη, κεφάτη προσωπικότητα θα σας βοηθήσει επίσης να κάνετε νέες επαφές σε οποιαδήποτε νέα εγχειρήματα αποφασίσετε να κυνηγήσετε. Ζυγοί, είστε πολύ δραστήριοι και δίνετε την εντύπωση κάποιου που μπορεί να κινήσει τα πράγματα. Οι περιστάσεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και είναι πιθανό να ελκύσετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στα νέα σχέδια, που πρόκειται να ετοιμάσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ο Απρίλιος, είναι ένας μήνας με καλό Κάρμα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δύναμη της έλξης προς όφελος σας. Μην αφήσετε την καλή ενέργεια να σας παρασύρει σε εφησυχασμό, τα πράγματα θα έρθουν προς το μέρος σας, αν πάρετε ρίσκα και πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, δεν θα πέσουν απλά στα πόδια σας, χωρίς καμία προσπάθεια.
Ζυγοί, είστε κάπως τολμηροί αυτό το μήνα και μπορεί να δοκιμάσετε νέα αθλήματα ή δραστηριότητες, ή ίσως να οργανώνετε διήμερα σε μέρη που σας προκαλούν και σας μαθαίνουν πράγματα. Θέλετε να τεντωθείτε αυτό το μήνα, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά, πράγμα υπέροχο, απλά μην το παρακάνετε.

zwdia

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Οι Ζυγοί δεν είναι πάντα ανοιχτά ανταγωνιστικοί˙ προτιμάτε την συνεργασία και όχι τον ανταγωνισμό, αλλά τον Απρίλιο είστε πολύ ανταγωνιστικοί και λαχταράτε την νίκη. Είστε σε θέση να εμπνεύσετε ομάδες και συναδέλφους, με ενέργεια και ενθουσιασμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Ζυγοί που διδάσκουν ή προπονούν, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στους διαγωνισμούς ή στο να βοηθούν τους άλλους να πετύχουν. Ο Απρίλιος, είναι ο ιδανικός μήνας να πάρετε το ρίσκο να κάνετε κάτι διαφορετικά, γιατί μπορεί να σας αποδώσει σε μεγάλο βαθμό.

Εάν είστε συνέταιροι, αυτός είναι δύσκολος μήνας, με διαφωνίες για τα οικονομικά και τους πόρους σας- θα σας πάρει χρόνο να βρείτε μια λύση που θα σας βολέψει και τους δύο και μπορεί τα αίματα να ανάψουν. Να είστε πολύ σαφείς με όλα τα φορολογικά θέματα και καλύτερα να ζητήσετε συμβουλές νωρίτερα, παρά αργότερα.
Ζυγοί, το ωροσκόπιο σας για τον Απρίλιο δείχνει πως αν κάνετε αίτηση για δάνειο, πρέπει να είστε πιεστικοί, δυναμικοί και πρόθυμοι να βάλετε πολύ ενέργεια στη διαδικασία, καθώς μπορεί να υπάρξουν ορισμένα εμπόδια που πρέπει να προσπεράσετε. Πρέπει να δείξετε πως είστε καλά οργανωμένοι.

zwdia