ζωδια Ιανουαριος Ιχθεις μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

Είναι κάποιο χρέος ή οι δόσεις του δανείου σας τελικά που κατέληξαν ληξιπρόθεσμες; Έχετε κάποια οικονομικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε πέντε με επτά του μήνα, και που ίσως σας αποκαρδιώσουν τελικά.

Το να ζητήσετε τη συμβουλή ενός φίλου σας είναι λαμπρή ιδέα όμως αν τελικά διαπιστώσετε ότι δεν γίνεται να βγάλετε το φίδι από την τρύπα μόνοι σας, ίσως είναι καλύτερη η ιδέα να προσλάβετε κάποιον ειδικό στα οικονομικά ζητήματα και να αφήσετε εκείνον να σας βρει την τέλεια λύση.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Όπως και να το κάνουμε το θέμα αυτό είναι σοβαρό και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε αναλόγως.

zodia-taro-45

Έτσι θα καταφέρετε από τις 10 ως τις 12 του μήνα να κοιμηθείτε επιτέλους ήρεμοι και να ξεκινήσετε για την δουλειά ανανεωμένοι γνωρίζοντας ότι τα ζητήματα αυτά επιλύθηκαν για τα καλά, με αποτέλεσμα φυσικά να γίνετε και πιο παραγωγικοί στα επαγγελματικά σας από κει και έπειτα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Το να έχετε μεγάλες προσδοκίες δεν είναι εύκολο μονοπάτι , όμως οι θυσίες που κάνατε και η σκληρή δουλειά που θα ρίξετε θα αξίζει ύστερα όταν λάβετε τα τελικά αποτελέσματα στα χέρια σας. Οι φίλοι σας , η οικογένεια σας και οι συνάδελφοι σας , σας γνωρίζουν ως ένα έντιμο, άξιο εμπιστοσύνης και σίγουρα κάποιον που μπορεί κάποιος να στηριχθεί χαρακτήρα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι είστε πολλά ακόμη περισσότερα από αυτά σας τα χαρακτηριστικά. Έτσι κατά τις 17 και 18 του Γενάρη αρχίστε να δοκιμάζετε νέα λουκ και δείτε ποια σας πηγαίνουν καλύτερα – άλλωστε το καμπανάκι χτυπάει για εσάς, σας λέει κάτι άραγε η έκφραση αυτή;

zwdia

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

Μπορείτε να επιδείξετε ακόμα περισσότερα από τα ταλεντα σας και αυτό θα κάνετε γύρω στις 24 και 25 του μήνα όπου επιτέλους θα έχετε έτοιμες τις καινούριες ιδέες σας. Όμως εδώ σας συμβουλεύω να μην περάσετε άμεσα στην πράξη.

Αφήστε την υλοποίηση τους για τον ερχόμενο μήνα. Προς το παρόν, αρχίστε τον σχεδιασμό της υλοποίησης, τις μεθόδους της παραγωγής των ιδεών και φτιάξτε δείγματα για να τα στείλετε στα κατάλληλα άτομα ώστε να είναι ενήμεροι για την νέα σας αυτή παραγωγή από νωρίς.

zwdia-3-zodia