ζωδια Ιανουαριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

Αξίζετε στα αλήθεια όλους αυτούς τους επαίνους και τους θριάμβους που λαμβάνετε κατά την πρώτη και δυο Ιανουαρίου του 2016; Μπορεί και όχι. Όμως με το να βρίσκεστε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος σας τοποθέτησε ακριβώς στην θέση αυτή.

Ούτε οι κριτικοί σας δεν θα μπορούν να διαφωνήσουν με το φαινόμενο αυτό. Η φήμη σας θα βρεθεί υπό κριτική ξανά γύρω στις 13 και 14 του μήνα όταν θα παραδώσετε ένα πολύ σημαντικό έργο στο οποίο επάνω εργαζόσασταν εδώ και καιρό, και εφόσον μέχρι τότε έχετε ξεφορτωθεί όλα όσα σας έφερε η επιτυχία στην αρχή του μήνα, οι εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι συνεντεύξεις και έχετε ρίξει το προφίλ αρκετά χαμηλά, τότε και πάλι θα τα καταφέρετε να δοξαστείτε…. και να συνεχίσετε το σερί της δημοσιότητας σας επιτυχημένα.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

Βοηθάει φυσικά και το γεγονός πως έχετε πλήρη ενισχυμένη την πίστη στον ίδιο σας τον εαυτό και τις ικανότητες του καθώς και αυξημένη αυτοπεποίθηση.

zodia-taro-45

Στα μέσα του μήνα 15 και 16 συγκεκριμένα η σκέψη του να αλλάξετε την εξωτερική σας εικόνα τελικά αποτελεί κάτι περισσότερο από μια απλή σκέψη, και αν μάλιστα την υλοποιήσετε σωστά τότε θα ανεβείτε ένα ακόμη σκαλοπάτι στην σκάλα της κοινωνικής καταξίωσης στην ζωής της πόλης σας.

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Να έχετε στο νου σας ότι έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε και μάλιστα ριζικά την εμφάνιση σας εξωτερικά δίχως απαραίτητα να κάνετε κάποια δραστική και ριζοσπαστική αλλαγή στην εμφάνιση σας, αλλά να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές σε μικρό λεπτομέρειες της.

22 και 23 του μήνα τώρα, αν νιώθετε μέσα σας πως δεν αντέχετε άλλο να κρύβετε το πως νιώθετε συναισθηματικά για κάποιο άτομο που είναι κοντά σας, τότε γνωστοποιήσετε του ή της το πως νιώθετε ακριβέστατα.

Τώρα είτε το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλετε είτε όχι τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να περάσετε ακόμα μια βραδιά πόνου και ακόμα μια μέρα όπου θα ξυπνήσετε κουβαλώντας το συναισθηματικό αυτό βάρος μέσα σας.

zwdia

 

Θα είστε πλέον ελεύθεροι συναισθηματικά. Τέλος 28 και 29 του μήνα θα εμφανιστούν αρκετοί απατεώνες στο τοπίο σας, όμως εσείς ως ειδικοί στα θέματα αυτά όχι μόνο θα τους έχετε εντοπίσει αλλά θα έχετε κάνει και σχέδιο για το πως θα τους βγάλετε την μάσκα που φοράνε και θα δείξετε τα πραγματικά τους πρόσωπα μπροστά στους υπολοίπους που ίσως να μην τους έχουν ακόμα καταλάβει για τα καλά.

Κόλπο που θα στεφθεί με πλήρη επιτυχία φυσικά. Φυσικά όταν αυτό τελειώσει μην σας πιάσει η καλοσύνη και αισθανθείτε άσχημα επειδή απλά είπατε την αλήθεια. Κοινώς του περιγράψατε ακριβώς όπως είναι ο χαρακτήρας τους στα αλήθεια

astrologia-zwdia-oroskopio-67