ζωδια Ιανουαριος δίδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

zvdio-didymoi-idanikos-erwtikos-syntrofos

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας ελεύθερης σκέψης κατά τις ημέρες 1 και 2 Ιανουαρίου 2016 θα είναι σημαντικότατα τον μήνα αυτόν.

Φροντίστε λοιπόν να καταγράψετε όλες τις ιδέες που θα σας έρθουν στο μυαλό στην ατζέντα σας ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσετε καμία το επόμενο πρωινό.

Η ενέργεια σας εκτοξεύετε στα ύψη πέντε με επτά του μήνα και ως αποτέλεσμα έχετε την διαγραφή αρκετών από των εργασιών που είχατε γράψει στην λίστα των υποχρεώσεων σας.

zodia-taro-45

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Σε περίπτωση τώρα που δεν καταφέρετε να κάνετε όλα όσα είχατε γράψει καλό θα ήταν τις ημέρες αυτές να κάνετε μία μικρή αναθεώρηση του προγράμματος σας ώστε να σιγουρευτείτε ότι θα τακτοποιήσετε στα σίγουρα τα πιο σοβαρά ζητήματα.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι ελπίδες, ευχές και οι πόθοι σας έχουν μεγάλοι πιθανότητα να πραγματοποιηθούν γύρω στις 19 με 21 του μήνα για αυτό καλύτερα να προσέξετε ακριβώς τι θα ευχηθείτε να είχατε.

Μερικές φορές όταν παίρνεις όλα όσα ζήτησες , μένεις με ένα τρομερά έντονο συναίσθημα κενότητας. Όμως τώρα για παράδειγμα. Πάντως το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί για τα καλά στις 25 και 26 του μήνα όπου και πάλι θα αποκτήσετε ένα στόχο στην ζωή σας.

zwdia

 

Τώρα ο νέος αυτός σκοπός είτε θα συμβεί καθαρά συμπτωματικά είτε απλά θα είναι κάτι που επιζητούσατε όλη σας την ζωή

Τέλος 28 και 29 του μήνα τυχαία θα βρείτε στο μονοπάτι σας ένα άτομο το οποίο πιστεύετε ότι παίζει το ρόλο του φύλακα άγγελου σας, και πως είστε δεμένοι με ένα περίεργο πνευματικό τρόπο μαζί του.

Και αυτός ο κάποιος θα σας θυμίσει ακόμα μια φορά πως δεν υπάρχει θέμα όπως απλά τύχη στην ζωή και πως όλα εξυπηρετούν έναν ανώτερο σκοπό βάζοντας σας και πάλι στον δρόμο του πεπρωμένου σας.

zwdia