ζωδια Ιανουαριος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

didymoi-synastria

Δίδυμοι, το ωροσκόπιό σας για τον Ιανουάριο του 2017 σας ρωτά: κρατάτε ημερολόγιο, γράφετε γράμματα ή απολαμβάνετε να στέλνετε email στους φίλους και την οικογένειά σας; Οι περισσότεροι Δίδυμοι έχουν κάποια λογοτεχνική ικανότητα, μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

Δίδυμοι, το μηνιαίο ωροσκόπιο προβλέπει ότι ο σύντροφός σας – στη δουλειά, την αγάπη ή το τένις – αξίζει σίγουρα την προσοχή σας την 1η και 2 του μήνα. Όχι μόνο τους συμπαθείτε και τους νοιάζεστε, αλλά έχουν και μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές για να μοιραστούν μαζί σας! Έχετε σίγουρα χτυπήσει φλέβα χρυσού σε αυτόν το τομέα.

 

Μήπως ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στα κύματα του εγκεφάλου σας στις 5, 6 και 7; Σίγουρα έτσι φαίνεται. Είτε πιάσετε ένα Sudoku είτε ξεκινήσετε την παρακολούθηση νυχτερινών μαθημάτων σε μια δημόσια σχολή για να μάθετε μια νέα γλώσσα, κεντρίστε τη φαιά ουσία σας και θα αισθανθείτε καταπληκτικά.
Μέχρι τις 12 Ιανουαρίου θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα φιλαράκια σας! Κάντε σχέδια για φαγητό ή ποτό. Πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε, πολύ!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Δίδυμοι, στις 15 και 16 του μήνα υπάρχει μια παρτίδα σε εξέλιξη και είναι καλή απ’ την αρχή ως το τέλος. Απολαύστε αυτή την καταπληκτική ενέργεια!
Κάντε όλες τις δουλειές σας στις 21 και 22. Είναι βαρετές, αλλά είναι απαραίτητο να γίνουν. Δοκιμάστε τη βαθιά αναπνοή καθώς πηγαίνετε και δείτε αν αυτό κάνει ευκολότερη τη κατάσταση – ή τουλάχιστον λίγο πιο οξυγονωμένη!
Επικεντρωθείτε στην υγεία σας στις 26 και 27 του μήνα (και ναι, αυτό σημαίνει γυμναστείτε, γυμναστείτε, γυμναστείτε!). Σιγά με τη δουλειά στις 30, Δίδυμοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Δίδυμοι, να ακούτε την 1η και 2 Ιανουαρίου. Γιατί; Επειδή κάποιος συνεργάτης σας, κάποιος που παλιά εργαζόταν μαζί σας ή θα συνεργαστεί μαζί σας στο μέλλον, έχει κάτι πολύ ενδιαφέρον να σας πει. Μήπως θέλει να ξεκινήσει κάτι και σας θέλει μαζί; Μήπως έχει μεγάλη διορατικότητα στα πράγματα που σας κάνουν να ενδιαφέρεστε; Μήπως έχει μια καυτή συμβουλή; Ό,τι κι αν είναι, θέλετε να το ξέρετε, γι’ αυτό δώστε πολύ μεγάλη προσοχή!
Ο εγκέφαλός σας δημιουργεί απολύτως φοβερά κύματα, Δίδυμοι, και θα πρέπει να ξεκινήσετε να σερφάρετε στις 5, 6 και 7 Ιανουαρίου. Προκαλέστε τον εαυτό σας διανοητικά!

zwdia shmera
Στις 12 Ιανουαρίου κάντε όσες διασυνδέσεις μπορείτε σε αυτό το πάρτι που σας έχουν καλέσει. Είστε δραστήριοι σαν μέλισσα και το λατρεύετε στις 15 και 16 του μήνα.
Οι αποχαυνωτικά βαρετές δουλειές, είναι εξ ορισμού βαρετές. Αλλά και πάλι πρέπει να τις κάνετε στις 21 και 22 του Γενάρη.
Μήπως εργάζεστε τόσο πολύ που δεν τρώτε, δεν κοιμάστε ή δεν γυμνάζεστε αρκετά, Δίδυμοι; Αυτό πρέπει να αλλάξει στις 26 και 27 του μήνα! Πάρτε το λίγο πιο χαλαρά στη δουλειά στις 30, ιδιαίτερα εάν αισθάνεστε καταβεβλημένοι και κακοπληρωμένοι. Δεν θέλετε να το κάψετε το σύστημα, αγαπητοί Δίδυμοι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις