ζωδια Ιανουαριος ζυγός μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Μην αισθανθείτε άσχημα επειδή τρεις και τέσσερις του μήνα απλά δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα κατά την διάρκεια της ημέρας σας. Οκ μπορεί στην πραγματικότητα να πρέπει να πάτε στο γραφείο σας, ή στο σχολείο η να κάνετε κάποια θελήματα για τα πεθερικά σας ή για κάποιον ηλικιωμένο γείτονα σας.

Όμως πέρα από αυτές τις υποχρεώσεις οι υπόλοιπες ώρες της ημέρας σας είναι ελεύθερες να τις ξοδέψετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε αποκλειστικά.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

Απεναντίας τώρα 10 και 11 του Γενάρη παρουσιάζεται μια τρομερή σταθερότητα στον χαρακτήρα με αποτέλεσμα να γίνεται η απόλυτη φυσιολογική επιλογή για να επιλεχθείτε ως τον οικοδεσπότη για το επόμενο φαγοπότι που ετοιμάζουν φίλοι και οικογένεια ή να γίνεται ο υπεύθυνος πρόεδρος του σχεδιασμού και της οργάνωσης του επόμενου έργου που έχει αναλάβει η εταιρεία σας.

zodia-taro-45

Από την μία φυσικά αποτελεί τιμή και προνόμιο σας να σας εκλέξουν για την θέση αυτοί ιδίως τα συγκεκριμένα άτομα , από την άλλη η θέση αυτή φέρει και μεγάλη ευθύνη πάνω στους ώμους σας.

zwdia-agnh

 

Πάλι καλά που έχετε όλη την καλή διάθεση και θέλετε να αντιμετωπίσετε την πρόκληση αυτή εσείς προσωπικά. Κατά τις 17 και 18 του μήνα όμως θα εξαντληθείτε από όλες αυτές σας τις ευθύνες και πραγματικά θα φτάσετε στην φάση του να ζηλέψετε κάπως τα άτομα που καταφέρνουν να δαμάζουν τα κύματα αυτά δίχως να συγχύζονται ούτε για λίγο.

Επομένως για να μην εξαντλήσετε εντελώς τον εαυτό σας ζητήστε βοήθεια από τα έμπιστα σας άτομα. Άλλωστε οι αγαπητοί φίλοι σας είναι μονάχα ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα μακριά από εσάς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Αυτό αρκεί για να έρθουν και να σας προσφέρουν την βοήθεια τους. 24 με 25 του μήνα τώρα θα είστε σε διάθεση να κάνετε σοβαρή κουβέντα με άτομα που σέβεστε και θαυμάζετε ολόκαρδα, και όχι χαζές κουβέντες με τον καθένα. Οπότε φροντίστε να συναντήσετε τα εν λόγω άτομα και να κάνετε ακριβώς αυτό.

Φροντίστε όμως από πριν να εξασκήσετε λίγο τον λόγο σας όσο αφορά τις λογομαχίες ώστε να πάτε προετοιμασμένοι στο ραντεβού σας αυτό. Τέλος στις 30 και 31 του μήνα ότι και να κάνετε όπου και να κρυφτείτε το άγχος θα σας βρει. Επομένως ίσως τελικά να πρέπει να καθίσετε και να σκεφτείτε καλύτερες κρυψώνες για τον ερχόμενο μήνα. Ή μια λύση ώστε να ξεφορτωθείτε το άγχος από επάνω σας αν γίνεται αυτό φυσικά.

zwdia