ζωδια Ιανουαριος καρκίνος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Έχετε άραγε τα χρήματα για να αγοράσετε ότι θα θέλατε; 1 και 2 του μήνα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, επομένως αν έχετε κάποιον φίλο σας που το τελευταίο διάστημα σας έχει ζαλίσει τα αυτιά ζητώντας να ξεκινήσετε μαζί μια δουλειά, πάρτε την πρόταση του ή της στα σοβαρά.

Τώρα οι ημέρες 10-11 και 12 Ιανουαρίου είναι ιδανικές για να προβείτε σε μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση του εαυτού σας.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Ακόμα και αν δεν θέλετε να αλλάξετε όλο τον εαυτό σας συνολικά σίγουρα υπάρχουν τμήματα αυτού που ξέρετε και επιθυμείτε να κάνετε είτε μικρές είτε πιο ριζοσπαστικές αλλαγές. Επιχειρήστε το λοιπόν.

zodia-taro-45

Μόνο θετικότητα θα φέρει στην ζωή σας. Μη ξεχάσετε ακόμη ότι όποιος αυτό το διάστημα σας επισήμανε την λεπτομέρεια αυτή- δηλαδή σας είπε ότι σε αυτόν τον τομέα πχ θα πρέπει να αλλάξετε την τακτική σας απλά είναι ένας πολύ καλός σας φίλος και όχι ένα άτομο που σας ζηλεύει και πετάει κακίες, οπότε αν θεωρήσατε κάτι τέτοιο εντοπίστε το άτομο αυτό και ζητήστε του συγνώμη.

zwdia-agnh

 

17 και 18 Ιανουαρίου θα είστε αποκλειστικά αφιερωμένοι σε μία μεγάλη αγάπη σας που είναι τα λόγια των φιλοσόφων και η ποίηση. Σίγουρα θα περνάτε αρκετές ώρες αποστηθίζοντας τους στίχους που λατρεύετε κλπ όμως μην προσπαθήσετε να μοιραστείτε αυτό το χόμπι σας με άτομα που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν τα πάνε καλά με αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα.

Βλέπετε δεν έχουν όλοι την ίδια θετική αντίδραση έναντι σε αυτή σας την ασχολία και με το να μοιραστείτε τους στίχους ενός ποιήματος με κάποιο άτομο που μισεί την ποίηση θα φέρετε μόνο αρνητικότητα στις ζωές και των δυο σας τελικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

22 ή 23 του Ιανουαρίου 2016 τώρα θα έχετε μία εντελώς πρωτοποριακή και ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα στο μυαλό σας και θα συμβούλευα να την επεξεργαστείτε ώστε να είστε σε θέση να την παρουσιάσετε σε πλήρη εικόνα μιας και εσείς τελικά θα καταφέρετε να μεταφέρετε την ιδέα αυτή στα κατάλληλα άτομα και να την πάτε ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην υλοποίηση της μέσα στην καθημερινότητα μας ως αποτέλεσμα. ‘

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

Ίσως να μην πάρετε όλα τα εύσημα σίγουρα όμως οι πάντες θα σεβαστούν και θα αναφέρουν πως η ιδέα αυτή στην αρχική της μορφή προήλθε από εσάς τους ίδιους τελικά μιας και το τελικό προϊόν θα βασιστεί στην πρωταρχική σας ιδέας αν και θα περάσει διάφορα ενδιάμεσα στάδια μετάλλαξης φυσικά. Τέλος προσέξτε στα τέλη του μήνα και ιδίως 28 και 29 Γενάρη να μην υποτιμήσετε την αξία του εαυτού σας. Όποιος δεν αναγνωρίζει τι πραγματικά αξίζετε να ξέρετε ότι απλά δεν πρέπει να κατέχει την παραμικρή θέση στην ζωή σας οπότε μην του ή της την χαρίζετε…

zwdia-3-zodia