ζωδια Ιανουαριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

 

Το ωροσκόπιό σας για το μήνα Ιανουάριο δείχνει ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε πολύ δυναμικά καθώς ξεκινά ο χρόνος την 1η και 2η Ιανουαρίου. Οπότε, ξεκινήστε δυναμικά! Κανείς δεν είναι τόσο γρήγορος όσο εσείς, όταν ξέρετε τι σας ενδιαφέρει και πώς να μείνετε κινητοποιημένοι.

Κριοί, δώστε μεγάλη προσοχή στα οράματά σας στις 5, 6 και 7 Ιανουαρίου. Βλέπετε τον εαυτό σας ως μάνατζερ; Ως σταρ του σινεμά; Ως θεραπευτή μασέρ; Οι πιθανότητες λένε ότι θα γίνετε αυτό ακριβώς που θέλετε με λίγη προσπάθεια.

 

Ανακαλύπτετε νέους κόσμους στις 10,11 και 12 Ιανουαρίου και το λατρεύετε. Μπορεί κάλλιστα να ανακαλύψετε και κάποιες ιδέες που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Και μπορεί να πάρετε και ένα φιλί από κάποιον, που σας αρέσει πάρα μα πάρα πολύ!
Καθαρίστε, μαγειρέψτε, γυμναστείτε, διαλογιστείτε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η 17η και 18η Ιανουαρίου είναι ιδανικές μέρες για να βάλετε σε τάξη το σπίτι και το σώμα σας. Κάντε το αυτό και θα είστε έτοιμοι στις 19 και 20 του μήνα να κατακτήσετε τον κόσμο με την μεγάλη σας ενέργεια.
Όσο περισσότερο ανιδιοτελείς μπορείτε να είστε στις 25 του μήνα, τόση περισσότερη επιτυχία θα έχετε, οπότε κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε να βάλετε τις ανάγκες των άλλων σε προτεραιότητα. Μείνετε σταθερά στη γη στις 30. Θα πάτε πιο μακριά και με τα δύο πόδια πάνω στη γη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό δείχνουν ότι όταν πρόκειται για την προώθηση της καριέρας σας αυτό το χρόνο, δεν υπάρχει αναμονή. Όχι, ξεκινώντας από την 1η και 2η και συνεχίζοντας για όλο το μήνα (και όλο το χρόνο!), θα πηγαίνετε και θα παίρνετε και πάλι απ’ την αρχή.

Πατάτε στο έδαφος και ξεκινάτε να τρέχετε. Δεν αφήνετε το γρασίδι να μεγαλώσει κάτω από τα πόδια σας! Θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές αυτό το έτος και αυτές θα σας κάνουν να αισθάνεστε καταπληκτικά.
Οραματιστείτε το πώς θέλετε να πάνε τα πράγματα στις 5, 6 και 7 του μήνα. Ναι, απλά φανταστείτε πώς θέλετε να γίνουν όλα και οι πιθανότητες δείχνουν ότι αυτό θα βοηθήσει.

Μια νέα δεξιότητα ανοίγει πολλές πόρτες στις 10, 11 και 12 Ιανουαρίου.
Κριοί, τακτοποιήστε τα θέματα που αφορούν το σπίτι στις 17 και 18 και θα νιώσετε πιο συγκροτημένοι γενικότερα.
Εφαρμόστε την υψηλή σας ενέργεια σε μια υψηλού ρίσκου μετακίνηση στην καριέρα σας στις 19 και 20.
Κριοί, βοηθήστε έναν συνάδελφο με ένα πρόβλημά του στις 25. Θα το εκτιμήσει πραγματικά και θα σας χρωστάει.
Πηγαίνετε στο γυμναστήριο στις 30. Η υγεία σας είναι το κλειδί για όλα αυτά που κάνετε, οπότε φροντίστε να είστε επιμελείς στη συντήρησή της.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia