ζωδια Ιανουαριος κριός μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

Μην παίζετε με τα σπίρτα αν δεν θέλετε να ξεκινήσετε μια πυρκαγιά. 1 και 2 του μήνα είναι δυο πολύ επικίνδυνες ημέρες και αν σας πιάσουν στα πράσα θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μην παραδεχθείτε τελικά ότι είστε ο ηθικός αυτουργός.

5 -6 και 7 Ιανουαρίου η ανταγωνιστική σας φύση σας εμπλέκει σε έναν αγώνα κακής φιλοτιμίας, όπου τελικά αν είστε τυχεροί θα πάρετε το μάθημα σας και θα κατανοήσετε ότι το Σύμπαν απλά προσπαθεί να σας πει ότι η νίκη δεν είναι το παν και ούτε θα πρέπει να είναι για εσάς.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Τις περισσότερες φορές η διασκέδαση βρίσκεται απλά στο να παίξετε το παιχνίδι δίχως να μετράει η τελική νίκη και τόσο όσο φανταζόσαστε.

zodia-taro-45

Τώρα 13 και 14 του μήνα θα αντιμετωπίσετε κάτι σχεδόν ανάποδο στην ουσία. Δηλαδή θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα προβλήματα και ζητήματα που κυριολεκτικά μέσα σας επιθυμείτε απλά να τα παρατήσετε όλα, όμως αυτή την φορά η ξεροκεφαλιά και η έντονη επιμονή του χαρακτήρα σας δεν θα σας το επιτρέψουν τελικά, οπότε θα προχωρήσετε στο να βρείτε λύσεις για τα ζητήματα αυτά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επίσης έντονη επιθυμία θα νιώσετε και κατά την 17η με 18η του μήνα σχετικά με την υπογραφή κάποιου συμβολαίου ή συναφή νομικών εγγράφων μακροχρόνιας μάλιστα δέσμευσης.

Η συμβουλή μου εδώ είναι , ιδίως αν εμπλέκονται και χρηματικά ποσά μαζί με την υπογραφή αυτών των συμβολαίων να διαβάσετε προσεκτικά αυτό που σας προσφέρεται και ιδίως να ερμηνεύσετε το νόημα του κειμένου ανάμεσα στις προτάσεις μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος να θελήσει να σας κοροϊδέψει και να πλουτίσει χρησιμοποιώντας σας.

Αν μάλιστα η κατάσταση αυτή εμπλέκει και άλλους τομείς της ζωής σας, τότε να θυμάστε ότι είναι πολύ καλύτερα να έχετε δίπλα σας πιστούς και καλούς φίλους παρά πλούτη , οπότε προσέξτε τι επιλέγετε.

zodia-astra-tarot

 

20-22 Ιανουαρίου , αν είστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι θα έρθετε σε επαφή και θα γνωρίσετε καλά αρκετά εκκεντρικά και μοναδικού χαρακτήρα άτομα, τα οποία θα μοιραστούν την σοφία της ζωής τους μαζί σας- πιστέψτε με έχετε να μάθετε πάρα πολλά από αυτά τα άτομα- και επίσης θα σας ανοίξουν πόρτες που θα κάνουν πολύ καλό στην κοινωνική σας καταξίωση και θέση

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Εκτός της σοφίας λοιπόν να περιμένετε λόγω του χαρακτήρα τους φυσικά και της έντονης καλλιτεχνίας , τα άτομα αυτά να αποτελέσουν και μια μοναδική πηγή ψυχαγωγίας για εσάς παράλληλα. Τέλος κατά τις 27 και 28 του μήνα καλά θα κάνετε να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου φίλου σας, να έχετε με λίγα λόγια έναν ώμο για να ακουμπήσετε επάνω του , μιας και τις εν λόγω ημέρες θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε κάποια έντονα ερωτικής φύσεως συναισθήματα που κρατάτε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό.!

zwdia-agnh