ζωδια Ιανουαριος παρθένος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

3 με 4 του μήνα θα έχετε μία αυτοσυγκέντρωση ακριβείας ακτίνων λέιζερ, γεγονός που πιθανόν να φέρει μια κάποια δυστυχία στον σύντροφο σας. Μιας και θα είστε αποκλειστικά και μόνο δοσμένοι πάνω στην εργασία σας.

Η αλήθεια όμως είναι εδώ, πως ναι όντως όταν εργάζεστε είστε 100% δοσμένοι στην εργασία σας, ύστερα όμως έχετε ελεύθερο χρόνο που εξίσου δοσμένα τον αφιερώνετε στον σύντροφο σας τελικώς.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

8 και 9 του μήνα θα θελήσετε οπωσδήποτε να ερευνήσετε κάποια συμβάντα που σας συμβαίνουν πάντα κατά την διάρκεια της νύχτας και όντως θα το κάνετε.

zodia-taro-45

Το ζήτημα όμως είναι πως τα ευρήματα σας ίσως σας οδηγήσουν σε μία αντίδραση όπου τελικά η λογική σας σκέψη να μην μπορέσει να καλύψει όλα αυτά τα γεγονότα που θα βιώσετε και θα γίνετε αυτόπτες τους μάρτυρες μιας και δεν θα μπορείτε να τα εξηγήσετε απολύτως χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο σας.

zodia-astra-tarot

 

Οπότε απλά αναρωτηθείτε το εξής: πιστεύετε πως όντως υπάρχει μια λογική εξήγηση για τα πάντα στην ζωή μας; Μέσα του μήνα και ιδίως στις 14 και 15 του Ιανουαρίου δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω από την θέση που έχετε λάβει πάνω σε ένα ζήτημα.

Το θέμα είναι όμως πως από ότι φαίνεται μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξετε αυτή σας την αντίδραση και να οπισθοχωρήσετε έστω λιγάκι αν θέλετε αυτό το ζήτημα να επιλυθεί μια και καλή.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν θέματα που έχουν περισσότερες από μία μεθόδους επίλυσης οπότε ακολουθήστε αυτό το μονοπάτι λογικής εδώ και αφήστε να φανείτε πιο ευέλικτοι στους γύρω σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

Σε συνέχεια των γεγονότων αυτών 22 και 23 του μήνα μία πρωτόγνωρη εμπειρία που θα βιώσετε θα σας κάνει να αναθεωρήσετε αρκετά … και θα προβείτε μάλιστα στην αλλαγή μία ιδεολογικής άποψης που επί χρόνια κρατούσατε απαράλλαχτη. Τι να πει κανείς για αυτό. άλλωστε ποτέ κανείς μας δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το αύριο και τι αποτέλεσμα θα έχει επάνω μας και στην ζωή μας ως τελικό αποτέλεσμα. Να γιατί βγήκε και η έκφραση “ποτέ μην λες ποτέ” για οτιδήποτε στην ζωή σου όσο είσαι ζωντανός και ζεις.

Επιπρόσθετα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις , προς το τέλος του Ιανουαρίου στις 26 με 27 ειδικά θα αισθανθείτε καθώς θα είστε έξω μαζί με τους φίλους σας και την πιο κολλητή παρέα σας ότι υπάρχουν ζητήματα που τα άτομα αυτά – δηλαδή οι καλύτεροι φίλοι σας σας έχουν κρατήσει μυστικά. Και φυσικά δεν γίνεται παρά να αναρωτηθείτε γιατί σας έχουν κρατήσει στο σκοτάδι αυτό το διάστημα, και τι πραγματικά συμβαίνει που εσείς δεν γνωρίζετε τίποτα. Προσπαθήστε φυσικά να μην γίνετε ή καταντήσετε παρανοϊκοί με όλη την ιδέα αυτή, όμως μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορέσετε για να μάθετε τι τελικά έχει συμβεί.

zwdia-zodia-tarw