ζωδια Ιανουαριος σκορπιός μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Οι προκλήσεις είναι ενεργές και αναπόφευκτες πρώτη και δυο του μήνα και εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε, κάτι που θα κάνετε μιας και έχετε έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι σας όσο αφορά τις προκλήσεις αυτές.

8 και 9 του Γενάρη τώρα θα εκπέμπετε μία έντονη παρουσία γύρω σας και το μόνο που θα έχετε να προσέξετε είναι απλά να μην αποξενώσετε από εσάς τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας για να σας βοηθήσουν.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Ναι σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε όλα και απολύτως μόνοι σας, αλλά γιατί να στερήσετε την διασκέδαση και σε όσους θέλουν να σας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους; 11 , 12 και 13 του μήνα θα αφήσετε το ελεύθερο στον εαυτό σας να ακολουθήσει ναι μεν τις ιδιοτροπίες σας, αν και η απόφαση σας αυτή θα σας υποδείξει πως ακόμα δεν νιώθετε καλά με ότι κάνετε , τουλάχιστον όχι απόλυτα καλά.

zodia-taro-45

Και φυσικά επειδή ο αυθορμητισμός μπορεί να λειτουργεί περίφημα για άλλα άτομα δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και στον χαρακτήρα σας. Για αυτό και σύντομα θα επανέλθετε σε αυτό που σας ταιριάζει – στο να προγραμματίσει τα επόμενα βήματα σας.

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

17 και 18 του Ιανουαρίου θα νιώστε μια έντονη έλξη σε όλα τα δραματικά γεγονότα που θα συμβαίνουν στην καθημερινότητα που ζείτε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι επιθυμείτε ή ότι θα τα βιώσετε και εσείς από πρώτο χέρι. Για αυτό καλύτερα να φορέσετε τον ρόλο του αυτόπτη μάρτυρα και για να είστε πιο προστατευμένοι δίχως να εμπλακείτε άθελα σας κάπου, απλά δείτε μία δραματική θεατρική παράσταση ή μια ταινία στο σινεμά και σταυρώστε τα δάχτυλα σας ώστε να μην χρειαστεί ποτέ σας να βιώσετε στην δική σας πραγματικότητα και εσείς τέτοια γεγονότα.

26 και 27 του μήνα θα είστε γεμάτοι ενέργεια και πανέτοιμοι να αναλάβετε δράση για κάτι μεγαλειώδες , όμως να ξέρετε ότι για να μετακινήσετε ένα βουνό χρειάζεται πολλά περισσότερο από την αστείρευτη θέληση σας.

zwdia

 

Φυσικά για τον χαρακτήρα σας το να αποδειχθείτε το όποιο είδος ήττας είναι κάτι το αδιανόητο αλλά ίσως αυτή την φορά να μην υπάρχει άλλη διαδρομή.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Τέλος στις 28 και 29 του μήνα του να τραβήξετε την προσοχή των άλλων επάνω σας μάλλον θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα στην καθημερινή σας ζωή, κάτι που θα υπενθυμίσει γιατί τελικά δεν το επιδιώκετε και τόσο συχνά αυτό το σκηνικό.

astrologia-zwdia-oroskopio-67