ζωδια Ιανουαριος ταύρος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Τι καλό μπορεί να βγει με το να κλείνεστε στον εαυτό σας απόλυτα ; 1 και 2 του μήνα το Σύμπαν σας στέλνει νέες εμπειρίες προς την μεριά σας και την ευκαιρία να κάνετε καινούριες γνωριμίες.

Έπειτα 5 με 7 του μήνα διάφορα γεγονότα που θα σας τρόμαζαν στο παρελθόν δεν σας τρομάζουν τελικά τον μήνα αυτό και εσείς δείχνετε πρόθυμοι να πάρετε τα ρίσκα σας επιτέλους και να τολμήσετε να προχωρήσετε μερικά βήματα πιο μπροστά.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Ήδη ξέρετε τα όρια σας και από ότι φαίνεται αυτή την φορά επιθυμείτε να τα ξεπεράσετε για να βρείτε την ευτυχία που λείπει από την καθημερινή σας ύπαρξη τελικά.

zodia-taro-45

10-11-12 του μήνα θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με οικονομικά ζητήματα και λέξεις όπως εκτελωνισμός και πώληση θα ακούγονται σαν μουσική στα αυτιά σας.

zwdia-3-zodia

 

17 και 18 του Ιανουαρίου όμως θα ασχοληθείτε με την φιλανθρωπία ολοκληρωτικά και μάλιστα δεν θα χρειαστεί και να ψάξετε ιδιαίτερα για κάποιο άτομο να βοηθήσετε αφού τελικά κάποιος που χρειάζεται επειγόντως ένα χέρι βοηθείας φαίνεται να υπάρχει ήδη στο στενό σας φιλικό κύκλο κυριολεκτικά.

Μάλιστα θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε με απλά βήματα, για παράδειγμα αν ένας γείτονας θέλει να πάει κάπου αλλά έχει το αμάξι στο γκαράζ μπορείτε πάντα να τον πάτε εσείς στην δουλειά του με το αμάξι σας σας ή αν κάποιος γνωστός σας ζητήσεις για ένα δολάριο για τον όποιο λόγο δώστε του το με χαρά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

22 και 23 του μήνα τώρα το μάτι σας πέφτει πάνω στην ομορφιά που σας περιτριγυρίζει ξεκινώντας από την φύση και καταλήγοντας σε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα στο μπαρ που βρίσκεστε.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Η γοητεία η οποία εκπέμπεται θα κάνει πραγματικά μαγικά γεγονότα να συμβούν ενώ στα τέλη του μήνα θα αναπτύξετε δεσμούς ακόμα και εξ αποστάσεως με άτομα που μόλις γνωρίσατε και μάλιστα θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε άριστα αυτή την δύναμη της κοινωνικοποίησης που θα σας διακατέχει οπότε φερθείτε έξυπνα και δοκιμάστε να πιάσετε φιλία με άτομα που δεν γνωρίζατε πριν, άτομα που σας ενδιαφέρουν ή που έχουν κάποιο σοβαρό κοινωνικό ρόλο και που θέλατε να τα γνωρίσετε εδώ και καιρό , και γίνετε φίλοι μαζί τους με το να τους ζητήσετε να σας πουν την δική τους ιστορία ζωής και εσείς απλά να τους ακούσετε ειλικρινά.

zwdia