ζωδια Ιανουαριος τοξότης μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

Μήπως 2 και 3 του Γενάρη 2016 σας φαίνεται ότι οι πάντες φοράνε μάσκες και κρύβουν το αληθινό τους πρόσωπο πίσω από αυτές; Ίσως είναι κάπως δύσκολο να δείτε τελικά πίσω από τα προσωπεία τους αυτά, όμως μόλις βρείτε την τεχνική που θα σας επιτρέψει να το κάνετε τότε πιθανότατα να γνωρίσετε και κάποιο άτομο που αξίζει να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί του και να το γνωρίσετε ακόμα καλύτερα.

8 με 9 του μήνα, θα νιώθετε ότι κινήστε πάνω σε ένα πάτωμα που έχει επικαλυφθεί με γλιστερό υγρό με αποτέλεσμα ότι και να κάνετε, όσο σκληρά και να προσπαθήσετε, δεν θα δείτε την πρόοδο που αναλογεί στις πράξεις σας.

Ίσως λοιπόν η καλύτερη λύση για αυτό το ζήτημα είναι να πάρετε μια ανάσα αρκετά βαθιά για να χαλαρώσετε και να κάτσε τε ήρεμα μέχρι να περάσει αυτή η ενεργειακή αρνητική κατάσταση.

zodia-taro-45

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

15 και 16 του μήνα, θα διασκεδάσετε παίζοντας το εξής παιχνίδι με τους συνανθρώπους σας: θα δείτε πως αν αρχίσετε να ρωτάτε κάποιες απλές καθημερινές και αθώες ερωτήσεις σε αγνώστους στο δρόμο, θα εντοπίσετε έξι διαφορετικά επίπεδα χαρακτήρων ατόμων που υπάρχουν τελικά στην κοινωνία μας συνολικά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τελικά έχουν δίκιο που λένε ότι ο κόσμος είναι μικρός ακόμα και με αυτή την κοινωνική και ανθρωπολογική έννοια, αφού δεν θα παίζουν ρόλο το γένος ή η καταγωγή αλλά διαφορετικά κοινωνικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την μία ομάδα να διαφέρει από την άλλη. Θα διαπιστώσετε μόνοι σας τι εννοώ.

Είναι γνωστό πως τα άτομα του ζωδίου σας είστε πάντα παιδιά στην καρδιά όμως αυτόν τον μήνα θα περάσετε το τριήμερο 19-21 παίζοντας κυριολεκτικά και το εννοούμε με την έννοια του να συμπεριφέρεστε κοινωνικά σαν μικρά παιδιά με το να κάνετε αστεία ενώ περπατάτε , φατσούλες κλπ.

zwdia

 

 

Τέλος 26 και 27 του Γενάρη θα υπάρξει μέσα σας μια ανώμαλη ενέργεια που θα σας ωθήσει στο να πράξετε διάφορα σκηνικά που κανονικά δεν θα πράττατε ποτέ σας.

Οι επιπτώσεις βέβαια των πράξεων σας αυτών δεν θα είναι αρνητικές ή ολέθριες και εφόσον θα μπορείτε να αντικρίσετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη μόλις περάσει αυτή η ενεργειακή κρίση από επάνω σας τότε όλα θα είναι πέρα για πέρα καλά στην ζωή σας , δίχως να υπάρχει καμία απολύτως ζημιά που να έχει προκαλέσει το περίεργο ενεργειακό αυτό γεγονός.

zwdia-3-zodia