ζωδια Ιανουαριος υδροχόος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-ydroxoos

1 και 2 του Γενάρη 2016 για εσάς η καλύτερη λύση είναι η διαπραγμάτευση παρά η αποδοχή της πρώτης πρότασης που θα σας γίνει αυτομάτως. Αν για παράδειγμα αναζητάτε χαμηλότερη τιμή ή άλλο χρώμα ζητήστε ακριβώς αυτό που θέλετε και έπειτα προσέξτε που η κουβέντα με τον ή τους άλλους κατευθυνθεί από εκεί και έπειτα.

Είστε ένας φοβερός συνομιλητής κατά τις 5 με 7 του Γενάρη, όμως αντί για την πραγματοποίηση της κουβέντας αυτής μπροστά στο πλήθος καλύτερα να την κάνετε ιδιωτικά. Και να θυμάστε πως χρειάζονται δυο άτομα για να υπάρχει συζήτηση, αλλιώς καταλήγετε σε μονόλογο.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

Στα μέσα του μήνα τώρα, ειδικά 15-17 του μήνα θα έχετε την ικανότητα να φέρετε εις πέρας και να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που ζητάτε. Οπότε να κυνηγήσετε αυτή την ευκαιρία, αφού έχει σταλθεί από το σύμπαν αποκλειστικά για εσάς και τα θέλω σας.

zodia-taro-45

Μετά από αυτό το γεγονός φέρτε στο μυαλό σας όλους τους ανθρωπιστικούς στόχους που σας συγκινούν και κάντε πράξεις τις ιδέες σας με αποτέλεσμα να αλλάξετε ένα κομμάτι της γης αυτής με μία συνεχή ανθρωπιστική προσφορά από την μεριά σας.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Άλλωστε όπως ξέρετε και εσείς οι ίδιοι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να πέφτει κανείς στο κρεβάτι για ύπνο γνωρίζοντας πως την ίδια ημέρα έκανε κάτι που βοήθησε έναν συνάνθρωπο του να βγει από το αδιέξοδο που βρισκόταν εδώ και καιρό.

Τώρα όσο αφορά τις αλλαγές που φαίνεται να είναι αναπόφευκτες κατά τις 22 και 23 του Ιανουαρίου, να γνωρίζετε ότι τελικά ίσως εδώ να μην απαιτείται από εσάς μία ριζοσπαστική και ολοκληρωτική αλλαγή παρά μικρές αλλαγές σε τομείς και πάνω στα πλάνα που αφορούν το κάθε ένα από τους τομείς αυτούς ξεχωριστά.

zwdia

 

Τέλος τέλη του μήνα και ιδίως τις δυο τελευταίες ημέρες 30 και 31 του μήνα, θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να εμπιστευτείτε τους άλλους 100% , όμως μιας και το ζήτημα αφορά χρηματικά ποσά ήδη γνωρίζετε την απάντηση.

Όποτε εμπλέκονται χρήματα ποτέ δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τους άλλους εντελώς. Σίγουρα το να δώσετε τα χέρια είναι μια αρχή, όμως φροντίστε την χειραψία να ακολουθεί και η γραπτή έκδοση της συμφωνίας σας και φυσικά αυτή να φέρει την υπογραφή όλων των εμπλεκόμενων μελών.

zwdia