ζωδια Ιουλιος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

pisces_content

Ιχθύες, ο έρωτας πάει χέρι-χέρι με την καλοκαιρινή διασκέδαση και δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν μια βόλτα στην παραλία ή στη λίμνη μετατραπεί σε μια πολύ απολαυστική αποστολή την 1η (ή οποιαδήποτε στιγμή αυτό το μήνα, στην πραγματικότητα).

Αλλά μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη φροντίδα του εαυτού σας, ιδιαίτερα αν τα πράγματα είναι λίγο αγχωτικά στις 2 και 3. Αυτό σημαίνει να μην παραλείψετε τη γιόγκα ή τα γεύματά σας ή έναν καλό ύπνο ό,τι κι αν γίνει.
Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 για τους Ιχθύες, προβλέπει ότι από τις 9 και 10 θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή.

 

Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να ποδοπατήσει τα όριά σας και πρέπει να είστε αρκετά ισχυροί για να πείτε «όχι». Για την ακρίβεια, απλά προβάλλοντας αυτή τη δύναμη μπορεί να λυθεί το πρόβλημα. Σίγουρα θέλετε να βοηθήσετε στις 15, 16 και 17. Αυτό είναι υπέροχο, αλλά μην εξαντληθείτε. Περιμένετε μερικά υπέροχα νέα και εξελίξεις στις 18 και 19. Γιορτάστε!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 δείχνει επίσης, ότι από τις 23 και 24 παρουσιάζεται κάποιο σοβαρό ειδύλλιο. Χαιρετήστε το! Εσείς και ένας φίλος είστε μια υπέροχη ομάδα στη διασκέδαση και τα αστεία στις 28 και 29. Πηγαίνετε στη γιόγκα πάλι στις 30 και 31. Είναι σημαντικό.

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ιχθύες τον Ιούλιο του 2017, δείχνουν ότι μπορεί να είστε τόσο τυλιγμένοι στον έρωτα και το καλοκαίρι και την ηλιοφάνεια και τη διασκέδαση την 1η, που η δουλειά να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας. Εάν μπορείτε να πάρετε ρεπό, θα είναι υπέροχο! Θα δουλέψετε καλύτερα όταν επιστρέψετε στη δουλειά, εάν έχετε δώσει στον εαυτό σας πραγματικές διακοπές.

zwdia - love

Ένα μικρό άγχος που σχετίζεται με την εργασία σας, σας βάζει πίσω στο παιχνίδι στις 2 και 3. Αλλά ξέρετε κάτι; Θα το απολαύσετε. Προσέξτε για σφάλματα και άλλες ατυχίες στις 9 και 10. Αν κάποιος δεν σας δίνει αυτά που σας αξίζουν, πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας! Βοηθήστε έναν φίλο στις 15, 16 ή 17. Αλλά μην παραλείψετε την προπόνησή σας για να το κάνετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75
Μεγάλα νέα φέρνουν δύο εκπληκτικές μέρες στις 18 και 19 Ιουλίου 2017. Μια γιορτή απαιτείται! Και αν ο έρωτας τραβήξει όλη σας την προσοχή ξανά στις 23 και 24, δεν πειράζει. Υπάρχουν και χειρότερα! Η ομαδική εργασία είναι το όνομα του παιχνιδιού στις 28 και 29. Και εσείς, με όλη σας την καλοσύνη, παίζετε αυτό το παιχνίδι για να κερδίσετε! Γυμναστείτε στις 30 και 31. Είναι το κλειδί για τη διατήρηση του ανταγωνιστικού σας πλεονεκτήματος. Και για να σας κρατάει χαμογελαστούς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις