ζωδια Ιχθυες Απριλιος 2016 μηνιαιες προβλεψεις

Pisces09

 

Η αυτοσυγκράτηση είναι το κλειδί τον Απρίλιο του 2016: έχετε ισχυρά εσωτερικά κίνητρα και είστε ενθουσιώδεις, αλλά και πάλι μπορεί να προσπαθήσετε πάρα πολλά, για να αποδείξετε κάτι στον εαυτό σας. Είναι η εποχή που θέλετε να πάρετε ρίσκα και θέλετε να προκαλέσετε τον εαυτό σας, αλλά δεν φέρεστε πάντα σοφά στον τρόπο που το κάνετε.
Οι συμβουλές μπορεί να είναι πού χρήσιμες, αλλά πρέπει να ξεχωρίσετε ποιες συμβουλές είναι χρήσιμες και ποιες είναι απλά παρακινούμενες από απαισιοδοξία, που προκαλεί την αισιόδοξη σκέψη σας.

 

Ακούσατε ποτέ την φράση «εγώ θέλω το καλύτερο για σένα»; Ποτέ μην την πιστεύετε, καθώς μόνο εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς και για να βρείτε το μοναδικό σας πεπρωμένο πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Ωστόσο, αυτόν τον Απρίλιο δεν βλέπετε τα πράγματα καθαρά και ίσως πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις συμβουλές αυτών που εμπιστεύεστε πραγματικά και που σας έχουν δώσει σοφές συμβουλές και στο παρελθόν. Επιλέξτε με προσοχή τους συμβούλους σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Είστε πολύ ανταγωνιστικοί και ζωντανοί σωματικά τον Απρίλιο του 2016, οπότε είναι η ιδανική στιγμή να εκπαιδευτείτε σε κάτι φυσικό ή να πάρετε μέρος σε μια αθλητική πρόκληση. Αν έχετε μια προθεσμία ή εργάζεστε σκληρά για να ολοκληρώσετε ένα στόχο, αυτός είναι ο μήνας που θα κάνετε σημαντικά βήματα, καθώς είστε εξαιρετικά παραγωγικοί και ικανοί να κατευθύνεται την δική σας ενέργεια, αλλά και των άλλων προς τον τελικό στόχο. Μπορείτε να είστε πολύ ενθαρρυντικοί για τους άλλους.
Αυτός είναι ένας ακόμα καλός μήνας για την υγεία σας και νιώθετε το σώμα σας δυνατότερο. Μια εσωτερική αισιοδοξία, όπως επίσης και μια έκρηξη ενέργειας, μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε σωματικά προβλήματα.

zwdia-zvdia-taro-00

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε το δεσμό μεταξύ μυαλού και σώματος και πόσο πολύ η πνευματική σας συμπεριφορά, επηρεάζει την υγεία σας και την ικανότητα σας να ξεπεράσετε τις ασθένειες. Μια δυνατότερη πνευματική στάση μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για να δουλέψετε το σώμα σας – αυτό μπορεί να είναι σχετικό με την άσκηση, ή όντως την ανάκαμψη από μία ασθένεια. Μην υποτιμάτε την ολιστική φύση της υγείας – είναι πιθανό να έχετε επικεντρωθεί πολύ σε ένα στοιχείο, π.χ. στην άσκηση ή στην δίαιτα, ή την θεραπεία, σε βάρος των υπόλοιπων στοιχείων. Να είστε πιο ισορροπημένοι στην προσέγγιση σας και δώστε προσοχή στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Είστε διανοητικά κοφτεροί και πολύ επινοητικοί αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε πιεστική κατάσταση τον Απρίλιο, δηλαδή σε εξετάσεις, συναντήσεις, συμφωνίες, χρηματιστηριακές συναλλαγές. Είναι ένας μήνας μεγάλης έντασης, όπου θα στηριχτείτε κάποιες φορές στην διαίσθηση σας για να πάρετε αποφάσεις. Μπορείτε να είστε πολύ αποτελεσματικοί και θα διαπρέψετε.
Ειδικά εσείς που δουλεύετε στον ιατρικό τομέα, ο μήνας σας θα έχει ταχύτατους ρυθμούς και θα βρεθείτε μπροστά σε μια απότομη καμπύλη μάθησης. Μπορείτε να αντέξετε τις πολύωρες βάρδιες και να έχετε καλή συγκέντρωση.

zwdia
Σε κάθε καριέρα, δεν πρέπει να αφήσετε τον Απρίλιο να περάσει χωρίς να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι – χρησιμοποιείστε την ενέργεια που έχετε για να αφήσετε το σημάδι σας και να διαπρέψετε σε ότι κάνετε. Μπορεί να προσπαθήσετε να μάθετε κάποια νέα τεχνική ή κάποιο νέο λογισμικό, ή ίσως να κάνετε ένα ταχύρυθμο μάθημα ξένης γλώσσας – ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, πάρτε μια ενεργητική απόφαση για το καλύτερο και επιμένετε σε αυτή.
Σε δημιουργικές καριέρες, επιμείνετε στις επιλογές σας και στις αποφάσεις σας – υπερασπιστείτε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα και έχετε απόλυτη πίστη στον εαυτό σας. Μην παραιτηθείτε και ούτε να ενδώσετε!

zwdia