ζωδια Καρκινος Μάρτιος 2016 μηνιαιες προβλεψεις

karkinos-xwrismos

Καρκίνος – Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Αγαπητοί Καρκίνοι, η ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου θα σας ωθήσει να σκεφτείτε αφηρημένα στοιχεία της ζωής σας.

 

Θα αναρωτηθείτε για την φιλοσοφία σας, πως αυτή επηρεάζει τον τρόπο που δράτε και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας στη ζωή. Θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε πως οι πεποιθήσεις σας, όχι μόνο οι θρησκευτικές, αλλά οι γενικές περί των ανθρώπων και της ζωής, έχουν αρχίσει και αλλάζουν. Αυτές οι αλλαγές σημαίνουν πως και οι ανάγκες και οι φιλοδοξίες σας αρχίζουν και μεταβάλλονται εξίσου.

zodia-taro-45

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 
Είναι σαν ο εσωτερικός σας προγραμματισμός να αλλάζει και ο μήνας αυτός αντικατοπτρίζει το γεγονός πως τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες σας αλλάζουν και αυτές. Μπορεί να οφείλετε στο ότι στρέφεστε μακριά από έναν τρόπο σκέψης που μάθατε μέσω της πολιτιστικής και θρησκευτικής σας ανατροφής, ή μπορεί απλά να συνειδητοποιείτε ότι οι γύρω σας δεν συμβαδίζουν πλέον με το άτομο που γίνεστε.
Ο Μάρτιος είναι επίσης ο ιδανικός μήνας για αναζητήσετε νέα βοσκοτόπια και τόσο να επανεκπαιδεύσεται, όσο και να ξαναξυπνήσεται τον εαυτό σας, σε νέες δυνατότητες και νέους τρόπους σκέψεις. Είναι πολύ συναρπαστική περίοδος για εσάς και ενώ μπορεί να αποξενωθείτε από ανθρώπους και πράγματα που κάποτε νιώθατε οικία, είναι η συνειδητοποίηση πως αλλάζετε και ωριμάζετε σαν προσωπικότητες.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ποιος ξέρει, κάποιοι μπορεί να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας, μπορεί να γίνετε ο πρωτοπόρος των φίλων σας, ο πρώτος που βλέπει το φως, δρα και κατευθύνετε προς αυτό, εμπνέοντας έτσι και τους υπόλοιπους.
Καρκίνοι, τον Μάρτιο μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μία ηθική θέση σε κάποιο ζήτημα, να είστε εσείς αυτοί που θα ηγηθείτε θεμάτων που είναι αμφιλεγόμενα και συναισθηματικά.
Ο Μάρτιος φέρνει ανακαλύψεις στους Καρκίνους που εργάζονται στους τομείς του νόμου, των εκδόσεων, των πανεπιστημίων και της θρησκείας. Είναι ένας επίκαιρος μήνας για μελέτη και ταξίδια, καθώς το μυαλό σας είναι πολύ δεκτικό σε νέες εμπειρίες και τρόπους σκέψης.

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Μαρτίου 2016
Το επαγγελματικό σας ωροσκόπιο του μήνα δείχνει πως η φήμη σας κινδυνεύει, έχετε την ευκαιρία να δείξετε πως κατέχετε ηγετικές ικανότητες, μπορείτε να λύσετε προβλήματα και παίρνετε πρωτοβουλίες υπό πιεστικές καταστάσεις.
Θα περάσετε πολλές ώρες στο γραφείο αυτόν τον δυναμικό μήνα, που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και προσφέρει ευκαιρίες που πρέπει να αρπαχτούν. Πρέπει να δώσετε προσοχή σε τεχνικά θέματα και ζητήματα πληροφορικής και είναι καλή στιγμή για την εισαγωγή νέας και πρωτοποριακής τεχνολογίας στην εργασία σας.
Αυτόν τον μήνα Καρκίνοι, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με ανωτέρους σας και θα πρέπει να παλέψετε σκληρά για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό και να αποδείξετε την αξία σας˙ θα απολαύσετε την πρόκληση και θα είστε πολύ σκληρός ανταγωνιστής.

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Μπορεί να αισθανθείτε καταπιεσμένοι και σχεδόν πολιορκημένοι από τους ανωτέρους σας˙ ο στόχος είναι να βρείτε έξυπνους τρόπους να εκφέρετε την γνώμη σας και να δράσετε με αυτονομία παρά τις αντιθέσεις τους. Συχνά η αντιξοότητα, είναι φίλος της δημιουργικότητας, ή μπορούμε να πούμε πως η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης – θυμηθείτε το όταν έρχεστε αντιμέτωποι με εμπόδια αυτό το μήνα. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε μέσα σας την δύναμη να προχωρήσετε και να πετύχετε, αρκεί να μπορείτε να λειτουργείτε με ευφυΐα και στρατηγική.
Καρκίνοι, αν νιώθετε κάτι να ζυμώνεται, δράστε τώρα και μην περιμένετε τον κεραυνό να πέσει – να είστε οι πρώτοι που θα δράσετε από ένστικτο θα σας δώσει το πλεονέκτημα αυτό το μήνα.