ζωδια Λέων Μάρτιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-lewn-ermis

Λέων – Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Λέοντες, ο τρόπος που προσεγγίζετε τον Μάρτιο έχει καθαρά να κάνει μη την ηλικία και το επίπεδο της πνευματικής σας εξέλιξης.

 

Λένε πως δύο μόνο πράγματα είναι αναπόφευκτα στην ζωή, οι φόροι και ο θάνατος˙ αλλά αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια, η εξέλιξη είναι κι αυτή αναπόφευκτη, ακόμα και για τους άθεους. Όλοι μεγαλώνουμε και η προσέγγιση μας στη ζωή ωριμάζει – κάποιοι γίνονται πιο κλειστοί και πικραμένοι και κάποιοι νιώθουν ευγνώμονες για κάθε εμπειρία, βλέποντας την σαν ευκαιρία για να αναπτυχθούν.

zodia-taro-45


Το πώς θα χειριστείτε τον Μάρτιο, έχει να κάνει με το ποια κατεύθυνση έχετε πάρει. Κάποιοι νεότεροι Λέοντες, μπορεί να δουν τα γεγονότα του Μαρτίου ως απογοητευτικά και μπορεί να νιώσουν προδομένοι, ή ακόμα και οργισμένοι με την ζωή τους και την μοίρα τους. Αυτοί οι Λέοντες που είναι πιο ώριμοι και έχουν μια πιο φιλοσοφημένη προσέγγιση, θα τα δουν σαν ευκαιρία να πάρουν πολύτιμα μαθήματα για τον εαυτό τους και τους άλλους. Πρέπει να δείτε αυτά που θα συμβούν τον Μάρτιο (είτε καλά, είτε κακά), σαν να συμβαίνουν για κάποιον σημαντικό λόγο – έναν λόγο που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 
«Δεν παίρνουμε πάντα αυτό που θέλουμε, αλλά πάντα παίρνουμε αυτό που χρειαζόμαστε», όπως λέει το τραγούδι. Κάποιες φορές κάνουμε το σωστό, αλλά για τους λάθος λόγους – μάλλον τον Μάρτιο δεν πρέπει να κάνετε τίποτα που η ψυχή σας δεν το λέει, αλλιώς τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που περιμένατε.

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Το ωροσκόπιο σας για την καριέρα και τα χρήματα του μήνα δείχνει δύο πράγματα που πρέπει να εστιάσετε για να βγάλετε λεφτά: το ένα είναι η χρηματοδότηση. Μπορεί να χρειαστεί να επαναδιαπραγματευθείτε δάνεια ή να ζητήσετε νέα χρηματοδότηση. Θα έχετε επιτυχία, για αυτό είναι καλή στιγμή να αλλάξετε πάροχο ή να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους.
Εάν μέρος των όρων χρηματοδότησης περιλαμβάνει να βρείτε συνεταίρο, φροντίστε να κανονίσετε πολύ καλά τους όρους αυτής της συμφωνίας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Λέοντες, τον Μάρτιο μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε σε κάποιο έργο – μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλό σχέδιο, αν έχετε κάνει επαρκή έρευνα επί του θέματος.
Θα υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις και ευθύνες, που έχουν να κάνουν με χρήματα που σας έχουν εμπιστευτεί ή με χρήματα που διαχειρίζεστε εκ μέρους τρίτων. Αν είστε χρηματιστής, λογιστής, υπεύθυνος επενδύσεων, να είστε ιδιαίτερα επιμελείς και συνετοί αυτό το μήνα.

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 
Λέοντες, αν είστε υπεύθυνοι μικροποσών ή ταμίες, να είστε σε επιφυλακή. Ακόμα και σε δουλειές που δεν διαχειρίζεστε χρήματα, μπορεί να σας δοθούν περεταίρω ευθύνες που έχουν να κάνουν με λεφτά αυτό το μήνα – αν πετύχετε σε αυτό το ρόλο, θα υπάρξουν περισσότερες ευθύνες και ευκαιρίες παρακάτω.