ζωδια Λεων Απριλιος 2016 μηνιαιες προβλεψεις

 

Επεκτατική, αισιόδοξη και θετική – ναι, για τα λιοντάρια η άνοιξη έχει ανθίσει επαναστατικά. Έχετε ένα κύμα ενέργειας και η υγεία σας είναι εξαιρετική – όλοι έχουμε τα κάτω μας μετά το χειμώνα (ή ακόμα και μετά από ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι), αλλά τώρα αισθάνεστε αναζωογονημένοι.

 

Λέοντες, είστε γενναιόδωροι και συμπονετικοί, οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι εξαιρετικές τον Απρίλιο του 2016 και έτσι είναι μια πραγματικά καλή στιγμή να δικτυωθείτε ή να ξεκινήσετε νέα έργα, ειδικά αν αυτά τα σχέδια βασίζονται στην ομαδική δουλειά, την συνεργασία και απαιτούν καλό πνεύμα. Είστε πολύ ενθαρρυντικοί τώρα – οπότε σε κάθε πτυχή της ζωής σας, μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους και μαζί να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, με οτιδήποτε και αν έχει να κάνει αυτή. Καθώς αποδίδετε τέτοια απτή θετικότητα, ζωντάνια και ζωηράδα, σας ευνοεί σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, όπου πρέπει να κάνετε θετική εντύπωση στους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Έχετε τη ζωηράδα αυτό το μήνα για να κυλίσετε την μπάλα σε πολλές ιδέες και σχέδια που περίμεναν αδρανή – η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για δραστηριότητες που αφορούν την προώθηση, τη διαφήμιση, το διεθνές εμπόριο, τις εκδόσεις και τη μελέτη.
Λέοντες, το θέμα του Απριλίου είναι να ανοίξετε πόρτες για τον εαυτό σας, δοκιμάζοντας κάτι νέο και δημιουργώντας μια ευκαιρία που δεν υπήρχε πριν. Οι ευκαιρίες σπάνια έρχονται και σας χτυπούν την πόρτα, αλλά δεν είναι σαν διαμάντια, είναι πολύ πιο εύκολο να τις βρείτε και τον Απρίλιο του 2016 είναι πιο εύκολο από ποτέ.

zwdia

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Λέοντες, ο σχεδιασμός και η προώθηση είναι τα κλειδιά για τη δουλειά σας, τον Απρίλιο του 2016. Όπως είπα και προηγουμένως, ο Απρίλιος είναι εύφορος μήνας, από άποψη ευκαιριών, οπότε εκμεταλλευτείτε τον.
Οι Λέοντες, που εργάζονται για άλλους, θα πρέπει να επιδιώξουν ηγετικούς ρόλους και να δείξουν πως είναι πρόθυμοι για μεγαλύτερη ευθύνη – προσφερθείτε να κάνε δουλειά δωρεάν για να βοηθήσετε τον εργοδότη σας, δουλέψτε εθελοντικά ένα Σαββατοκύριακο που έχει πολύ δουλειά, ασχοληθείτε με τους συναδέλφους σας εκτός εργασίας, συμμετάσχετε περισσότερο σε δραστηριότητες για το δέσιμο της ομάδας εκτός δουλειάς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η επιπλέον προσπάθεια και η πρωτοβουλία, μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Απρίλιο του 2016. Συχνά μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξετε την προσοχή σε μια μεγάλη επιχείρηση, αλλά το να κάνετε κάτι επιπλέον που κανείς άλλος δεν σκέφτηκε ή μπήκε στον κόπο να κάνει, μπορεί να σας βγει σε καλό και να σας ξεχωρίσει από το πλήθος.

Οι Λέοντες πάντα υπερέχουν στο να ξεχωρίζουν και εσείς φίλοι μου, είστε πάρα πολύ δημιουργικοί: χρησιμοποιήστε τη λάμψη που έχετε και πρωτοπορήστε στη δουλειά σας, κάντε το παραπάνω βήμα και δείτε πώς αυτό μπορεί να σας ανοίξει πόρτες.
Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ παραγωγικός και ευχάριστος μήνας για τους Λέοντες στη διδασκαλία, την ακαδημαϊκή κοινότητα και στον αθλητισμό. Ως προπονητής, δάσκαλος ή σύμβουλος, μπορείτε να έχετε πολύ μεγάλο αντίκτυπο, όσον αφορά την εξέλιξη της ζωής και την εμπιστοσύνη εκείνων που διδάσκετε. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά.

zwdia